Mokro-suhi sesalnik - praktične izkušnje?

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Na TV sem videl, da ima mimovrste v akciji Philipsov mokro-suhi sesalec, AquaTrio Pro.
Ima kdo to reč doma, pa da lahko pove kako se obnese?

Namen uporabe: po celi hiši imamo svetlo keramiko in dva majhna otroka. Torej, sesalec vklopit, nalit vodo in na hitro posesat in hkrati z njim tudi pomit tla. A gredo stran razni fleki od soka in ostale umazanije?

Imamo sicer že globinskega Dysona, pa robotskega Samsunga, oba se obneseta super, iščem pa še nekaj za hitro in enostavno pomivanje tal. Izkušnje iz prve roke dobrodošle!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Vse in še več imaš tukaj
wink-1.gif

https://www.alter.si/tabla/showflat.php?Cat=0&Number=2479518&page=0&vc=#Post2479518

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Odlično, hvala lepa!
Verjetno ga bom kar nabavil, sem prebral tudi vse komentarje na Amazonu in so uporabniki over-all zelo zadovoljni.

Meni je bistveno, da mi kakšne zasušene fleke (sok, slina od otrok, pa kaplje vode) lepo ven pomije iz keramike, da ne rabim sesat, potem pa po kolenih drgnit in pomivat (to sicer žena dela).
Napisal si, da sesalnik nima neke moči, kar tudi ne bom pogrešal, ker prej lahko spustim po tleh Samsunga s ciklonskim sesanjem, 1x mesečno pa uporabim še Dysona.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sesalna moč se pogreša samo ob robovih, kjer pušča cca 5cm ne pomito. Pač od tam ne potegne praha v sebe.
Po ravnem pa krtače zmečejo vse v sebe. Če dlake in slino od mojga pesa, potem vrjem, da ne rabiš prej sesat. Ker to je bil pri meni tudi pogoj, da mi ni potrebno dveh stvari delat!