Mojster Barvit

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Bastašič Dejan s.p. iz Zagorja. Pozna kdo? Je izvajal neposredni marketing po vasi
cool-1.gif
pa moram oboj pobarvati. Saj bi sam, no višina ni moj prijatelj. Za 67m2 mi je ponudil zanimivo ceno, glede na ostale v okolici (solidne mojstre) je konkurenčen.
Vem da posla ni v izobilju in da ni nič nenavadnega na tak način iskati posel, no za resnost je potrebno dati nekaj akontacije (ni pa to silen denar, recimo kosilo za 6 oseb v kitajčku v Jaršah in to menujsko... )
Vseeno me zanima, ali je ta mojster mojster ali samo nekdo, ki bo skliznil z nekaj 10 akontacij...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
No, da obudim tole... Mojster je de facto mož beseda. Kakor dogovorjeno, tako storjeno. Po začetni, recimo, nezaupljivost, sem zadovoljen tako z rokom kot z opravljeno storitvijo.
Priporočam vsem, ki potrebujejo tako vrsto usluge.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Cena je 'na ključ', 550€ za zgodaj ocenjeno površino napušča. Vsebuje pa materijal (barva, če se ne motim Sandolin z UV zaščito) 2 premaza. Pripeljejo lestve, polivinil (zaščito), naredijo svoje in gredo. Kot zanimivost, šef lepo poskrbi za svoje delavce (prinese pijačo, malico) in tudi pride večkrat na kontrolo.
Glede na to, da sem za podobno površino lesa v nadstrešku samo za barvo (1x premaz) dal za barvo več kot 150€ (regeneracija) se mi cena ne zdi pretirana oz. mi je konkurenčna.
Večina mojstrev v okolici hoče imeti 10€ in več na m2

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Predvidevam da je ravno Sadolin...ker kolikor razberem so mu že prebravali.

(običjno te nategnejo ravno pri tem ja.).

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Prejšnji teden so nam barvali napušč, cena z materialom in vsem 7eur/m2, za 50m2 je blo 350eur.
Opravljeno lepo in korektno, z veseljem priporočim tega "mojega" še komu.... glede na to, da se je možakar iz štajerske pripeljal na gorenjsko je tole zelo poceni.