Moja je kosmata

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Vseeno resno. Moja si želi za novo leto IPL depilator. Ker so cene visoke (Philips, remington,..), jest pa skeptičen glede učinkovitosti, prosim za ženski del populacije za mnenje. V končni fazi tudi Lidl sedaj ponuja to za tretjino cene.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Moji se je poznalo, da ji raste manj. Jaz sem nekaj probaval na prsih, ker mi raste neenakomerno (leva/desna stran), pa se mi ni nič poznalo, da mi raste kaj manj (moška moč dlak
hysterical-1.gif
)
Se mora pa to delat na svetlo polt, ne sme biti zagorela. Torej pred poletjem
zmaga.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Moji se je poznalo, da ji raste manj. Jaz sem nekaj probaval na prsih, ker mi raste neenakomerno (leva/desna stran), pa se mi ni nič poznalo, da mi raste kaj manj (moška moč dlak
hysterical-1.gif
)
Se mora pa to delat na svetlo polt, ne sme biti zagorela. Torej pred poletjem
zmaga.gif

Svaka ti čast
467716-post_slo.gif

Torej depilacija pri ženski samo na svetlo polt. Morem doma povedat, ker dela narobe že 20 let.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Že 20 let obstaja IPL depilator za širšo množico?
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sem sedaj še ženo povprašal preko Hangoutsa glede IPL-a, pa bom kar prilepil tule gor, kar mi je napisala (v bistvu sem že jaz povzel vse) ......
"Ja, na svetlo polt deluje bolj, mors to zacet pred poletjem, pa na temnejse dlake bolj prime
ne smes se soncit po tretmaju
tko da je najboljse zdej med zimo uporabljat... tud zarad tega, ker je treba 1x teden pa vsaj 8x ponovit...
so pa ti bolj svoh od unih k jih majo v kozmeticnih salonih, tko da je treba veckrat"
zmaga.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
...moram pa dodat, da je žarnica noter za določeno število bliskov. Potem jo je treba zamenjat!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik Smajo pravi:
Vseeno resno. Moja si želi za novo leto IPL depilator. Ker so cene visoke (Philips, remington,..), jest pa skeptičen glede učinkovitosti

Kaj se pa greš?

Ona si želi. Pika.

A si ti skeptičen ali nisi ni stvar o kateri sploh lahko pomisliš, kaj šele da bi razpravljal. Kupi! Če ne bo OK ti bo že kasneje povedala
evil.gif
.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ja glih zarad tega
grin1.gif

drugače so pa tukaj tudi praktični razlogi, jaz recimo od dosti športanja pa prekomerne poraščenosti dobim izpuščaje od švica predvsem na predelu ljubavnega,
grin1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.587
113
Kupi tistega, ki ti ga je naročila oziroma enega izmed dveh ali treh ki jih ima v mislih

samik

Zelenc'
30. nov 2015
19
0
1
Raje počakajte, mogoče spet pride hlodovina in medved do popka nazaj v modo...tudi v glasbi se 80-a vračajo nazaj
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

IPL je v redu, ampak ne v domači uporabi. Poišči Dermaart, so čisto taprvi ...
tongue-1.gif
.

Mimogrede, ne vem, kako tole dojemate, ampak Jaz (kot JAZ !) nikoli ne bi eksperimentiral s cenenimi "Blaževimi žegni" na svoji koži in zdravju. Moje telo je "Oltar!"

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Pa sem ostal praznih rok. Kljub zgodnji uri (8.30) so mi kosmate vse pobrale. Je pa res da, je bilo aparatov v vsakem lidlu samo 3. Plan B: aparat za expresso.