moj.simobil zavrača certifikat

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ko izberem prijavo s certifikatom in izberem certifikat, mi stran javi tole:

The page requires a valid SSL client certificate
Your client certificate was revoked, or the revocation status could not be determined. A Secure Sockets Layer (SSL) client certificate is used for identifying you as a valid user of the resource.

Please try the following:

* Contact the Web site administrator to establish to establish client certificate permissions or to obtain a new certificate.

HTTP Error 403.13 - Forbidden: Client certificate has been revoked on the Web server.
Internet Information Services (IIS)

Prej je delalo.

Isti certifikat na Klik-u in e-davkih deluje.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Tudi meni s certifikatom NLB ne dela, SigenCA dela. Se odpravlja
wink-1.gif

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Kolega je poklical na SImobil, in so zadevo uredili tako, da so pobrisali certifikat NLB, in na novo uvozili Sigen - ca. Zadeva dela.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Težava se odpravlja, kot napisano. Bo kmalu po moje.
smile-1.gif

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Še ni. So me klicali s Simobila, poslal sem sporočilo o napaki.

Je pa zanimivo, da ti »dajo vedeti« s podtonom, da je to nova napaka, da si menda edini.... če ne celo kriv ker naj bi imel čudno programsko opremo. Sem jih pa vnaprej prehitel, sem preskusil zadevo na Linuxu s Firefoxom in na Windows s Firefoxom in Internet Explorerjem 7. Pa tudi Firefoxa 4 ne uporabljam.
evil.gif

Danes sem dobil že štiri SMS sporočila, da je moja napaka »posredovana v nadaljne reševanje«. Enkrat vmes so me vprašali, če sem se že kdaj sploh prijavil v portal.
bonk.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ni bil to problem, ampak razloga žal tudi ne morem povedati.