moj.simobil - heci z računi

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ker v oni temi ni odziva dajem sem.

Na https://moj.simobil.si/ v meniju:
Računi
- Nastavitve računa
-- Način prejemanja računa

Imam trenutno Vrsta računa: E-račun v spletno banko

In gumb Spremeni ne naredi nič.

En drug uporabnik pa ima na voljo:
- elektronski račun
- tiskani račun
- online račun

Kaj je "online račun" ?

Iskanje mi je vrglo le FAQ - E-Račun :
Citat:

Ali lahko hkrati prejemam E-račun in tiskani račun?

Ne. Izbran imate lahko samo en tip računa:

* E-račun ali
* E-račun v spletno banko ali
* Tiskan račun ali
* On-line račun

Torej:
- zakaj niso vse možnosti na izbiro v moj.simobil?
- zakaj pri meni sploh ne dovoli spremembe?
- kaj je on-line račun?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Hej Stein,

torej, sorry za pozen odgovor, samo me preprosto ni bilo nič tukaj ...

1) E-račun v spletno banko je posebna vrsta računa, katere spremembe (še) niso omogočene preko moj.simobil
2) povezano s prvo točko
3) On line račun je račun v moj.simobil, hkrati pa dobiš informacijo o prejemu računa preko SMS-a.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Poglej, kakšen dostop imaš, jaz imam kar na enkrat nek omejen dostop. Deklina na 080 je rekla, da moram z osebnim dokumentom v Si center in bodo uredili. Bom danes v Mercatorju, če ne bo gneče.

PS: dokaj bedasto, namesto, da bi pustili certifikate. Če država (SiGen) reče, da sem to jaz, kaj imajo oni za dvomit.

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pri Steinu je to, kar sem omenil.

@Madmitch: Imaš več številk na zbirnem računu? Vse so pisane nate kot naročnika, lahko pa katero uporablja sin in ne želiš, da si tu vklaplja, kar želi. Torej določiš "primarno" številko, ki ureja vse.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Stvar je sicer precej počasna, posebej po loginu.
Je sekundo dve prazna stran, kot da je crknilo. Nobenega znaka aktivnosti.

Zdaj mi je tak stalo več kot 5 sekund. Vsaj nek ASCII tekst "Samo malo..." bi lahko dali.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:

@Madmitch: Imaš več številk na zbirnem računu? Vse so pisane nate kot naročnika, lahko pa katero uporablja sin in ne želiš, da si tu vklaplja, kar želi. Torej določiš "primarno" številko, ki ureja vse.

Ne, imam dva povsem ločena računa, oba na moje ime in pri obeh je enako. Ni zbirnega računa.

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:

Ne, imam dva povsem ločena računa, oba na moje ime in pri obeh je enako. Ni zbirnega računa.

Potem je to vzrok, da moraš v trgovino in osebno podpisati katera številka bo upravljala z vsemi tvojimi številkami.