Modularna vtičnica v kopalnici

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Torej problem. Stara vtičnica se je polomila, bumbar sem kupil modularno, ker imam take vse po hiši. Sedaj pa opazil, da je notri čisto navadna vtičnikca. Zakaj? Ker modularni sploh ne prime in se vričnica potegne ven, ker so ob montaži vgradili navadno dozo...

Torej, če bi hotel met modularnega bi moral pritrdit tisto "ploščico" nekako drugače. Bi ICEMA prijela na ploščice in plastiko?

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Thnx
cheer.gif

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Za bolj elegant o resitev: tudi za modularne vticnice/elemente se dobijo klasicni okvircki, ki se pritrdijo v navadno dozo. Za kaj vec bos pa moral izdati proizvajalca modul sistema. Lp

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Seveda ima, problem je, ker ne prime... Oz pač se potegne vse ven, ko izštekam vtikač.
Drži pa recimo tastar sistem kot je TEM ekonomik.

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Nosilec je plastičen? Enak problem sem, sicer za TEM, rešil s kovinskim nosilcem ( TEM NM24 ). Poglej, če ima Vimar kaj ustreznega.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Tole kovinsko bi blo verjetno res OK, ampak kolikor sem gledal kataloge vimar tega nima. Verjetnost, da bi bila TEM in Vimar kompatibilna pa je verjetno enaka 0?
grin1.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.636
727
113
v zidni dozi naredi utor, da se bodo zobki lažje zataknili
Iz česa je zid?

Še bolje, pa bo da prilepiš fotografijo doze.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Tudi to sem probaval hehe. Gre za kopalnico, zunaj so ploščice. Kolikor sem se pogovarjal pa je doza verjetno kar razdelilna.

EDIT: trenutno sicer je zmontirana navadna Tem ekonomik vtičnica (kupljena naknadno), ampak mi zgleda grdo, sploh ker ima prozoren pokrov... Zato bi rad dal modularno zadevo, da imam isti dizajn povsod.

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Mal vecji problem torej
evil.gif

Poklici koga, ki ima cez vimar, temus na vicu ali italijane na letaliski, mogoce tudi elektronabava, watt?
Nekdo ti bo ze znal povedati ali vimar ima to
Drugace pa plasticni vlozek-tulec na sistem doza v dozi?
Si pogledal, ce morda lahko nogice iz ekonomika premestis na vimar ohisje?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Citat:
Si pogledal, ce morda lahko nogice iz ekonomika premestis na vimar ohisje?

Prvo kar sem naredil hehe
smile-1.gif

Očitno bom samo kupil eno lepo navadno vtičnico, ter zmontiral pa mirna bosna. Ker itaq se ne vidi od daleč zadeve, mot pa itaq samo mene
evil.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Jaz sem nekje točno tako naredil nogice zamenjal. Sicer so bile prej širše, samo sem jih s klešči prilagodil. In je šlo potem. Lahko tudi obstoječe nogice malo bolj zviješ s kleščami.

Lahko bi pa ob strani dal kake tanke deščice, katere bi bočno privijačil, da imaš distančnik.