modra rotacija

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a je že kdo probal dat modro rotacijo na streho, pa ga mal stisnt..al pa še bolje..ustavt kakega idiota, pa opomnit..ker ste pač tok fajn, da ga ne boste kaznoval.

z esapcom to verjetno ne bi slo, z novo 5 pa tut ne..

verjetno kaka octavia, focus..to bi pa šlo, a

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.258
16.550
113
slišal sem za štorijo, ko sta se ene dva modela na pustni torek napravila v dva policaja in kar lepo ustavljala vozila v prometu in pisala kazni, ne vem če nista celo polovičk plačanih na mestu kršitve pobirala
aplauz.gif

drgač pa bi verjetno res potreboval kakšno škodo, opla ali pa hondo oz. forda... klasike za provide pač

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem mislu tko..ampak..pelješ pač za enim, nardi prekršek, ti pa rotacijo gor pa za njim..k s eustav mu razlozis, da se ti mudi na siht, ampak da kaj takega enostavno nisi mogel spregledat..da nisi navaden prometnik, ampak krimic..in d aga ne bos kaznoval..ampak..a lahko odpre prtljaznik..pa havbo pa tko..

hm..mogoče bi blo treba lovit zenske..sam kaj k ne vidis a ma miniko, krive noge al je dobra

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
a ni bilo zadnjic na TV, preverjeno ali tednik, ko je nekdo ustavljal ljudi v običajni modri srajci in teniskah. Nasedli so mu vsi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.258
16.550
113
hehe... sej sm dojel kaj ti misliš samo pomoje ni šel tega še noben izvajat.... in kljub recimo dobremu namenu cele zadeve bi na koncu skasiral ovadbo zaradi predstavljanja za uradno osebo ali pa kaj podobnega. pri vseh idejah ljudi dandanes me to sploh nebi presenetilo....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
kaj bo jutri tema ce je ze kdo kaj sunil kje pa ce gremo to skupi narest?

so ze bli taki bedaki, so fasali kazen po zvcp, ce pa so se ustavljali pa kontrolirali pa lepo se kazenska. Upam da bo novinar s sveta na kanalu a fasal isto.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
čak čak čak

če jaz zavrtim rotacijo, ti se ustaviš, pridem in rečem

dobar večer..moje ime je softi in rad bi vas vprašal kaj hudiča ste mislili ko ste anredili tisti prekršek.
a bi mi pokazal kaj iamte v prtljazniku
ste dane skaj pili

tole pomoje vse skup ni nič kaznivo. pač se dva neznanca pogovarjata.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.258
16.550
113
že že... samo un ta drug ti ni dolžan odgovarjat.... lahko pa se zamisli sam nad sabo in si moralni zmagovalec
cool-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
prvic ti nimas kej rotacije zavrtet. Drugic takoj ko bos rekel da je treba pokazat prtljaznik te bo vsak normalen vprasal kdo si.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
čak čak čak

če jaz zavrtim rotacijo, ti se ustaviš, pridem in rečem

dobar večer..moje ime je softi in rad bi vas vprašal kaj hudiča ste mislili ko ste anredili tisti prekršek.
a bi mi pokazal kaj iamte v prtljazniku
ste dane skaj pili

tole pomoje vse skup ni nič kaznivo. pač se dva neznanca pogovarjata.
Kaznivo je že zavrtet rotacijsko.
Pod pogovor dveh neznancev bi pa tud težko stlačil, če si drugega zavedel, da je mislil da si policaj.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Prjatu je pred leti na letnik 79 volvica butnu modro rotacijsko v rush hour popoldne. Je prisel do doma en dva tri, ker so se mu usi umikal. Clo policistka v kriziscu je promet ustavla in mu dala prednost.
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zavedel..s cim.

kako mene akr naprej okronajo za cefurja..pa se vidijo me ne, slisijo ne.. in pol bi bil pa kar polcaj.. to glih ne verjamem.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Jaz sem kupil tako luč v Avstriji na črpalki. Takrat sem imel še C AMG in sem se kar dostikrat s tem igral. Ko se prodal avto in kupil drugega, se nisem več upal. Je sicer zanimivo, ker se vsi umikajo. Enkrat sem se peljal za policijskim vozilom, pa mi je frend prižgal luč. Jaz sem se sicer po pravici povedano usral, ampak se je policaj umaknil.

Drugače se pa menda ni za igrat s tem. Jo imam še vedno doma, ko bo prilika za kakšen hitrjši avto...