Modi, je mogoče ...

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
... odpret še en "podlistek", stalen del foruma, kjer bi se prcali naši partizani in sovražniki (kdo je kdo vedo sami, upam, da ne stojijo na istem bregu, pa mlatijo prazno slamo) a.k.a. Patriot, Softi, Stardec, Kaja ...
To bi bila hujša oblika spama ...
Plizz ...

Naslov naj bi bil nekaj takega kot: Bande (banditi) na Slovenskem

Se to da?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik gardelin pravi:
... odpret še en "podlistek", stalen del foruma, kjer bi se prcali naši partizani in sovražniki (kdo je kdo vedo sami, upam, da ne stojijo na istem bregu, pa mlatijo prazno slamo) a.k.a. Patriot, Softi, Stardec, Kaja ...
To bi bila hujša oblika spama ...
Plizz ...

Naslov naj bi bil nekaj takega kot: Bande (banditi) na Slovenskem

Se to da?

467716-post_slo.gif

Se pridružujem želji, ampak saj so takšen kotiček že imeli, pa so spet ušli ven.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
A ti bi ans strpal v nekaj takega kot so bila koncentracijska taborišča?

Lahko vprašaš stardeca za nasvet. Njegovi vzorniki si imeli bogate izkušnje...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se pridružujem predlogu. To bi ble najbolj brane teme na tem forumu.
Ampak to boš ti moral softiču, patriotiču, turbobiču in ostalim dopovedat, da ne bodo v vsako temo prinesli izdajalce.
Evo,patriotič je že začel.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik malefactor pravi:
Se pridružujem predlogu, ker tole je obupno.

LP

... napiše nekdo, ki je registriran 2 leti in je v tem času naklamfal 7 sporočil. A samo bereš?

Nazaj na temo: zaradi mene so te teme lahko v spamu, dosti bolj me moti, da se teme, ki s tem nimajo nobene veze, včasih sprevržejo v beli vs. rdeči vs. rjavi vs. bogvekateriše
tongue-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ti dam en nasvet. daj softiča in patriota na ignore. ne moreš verjet kak naenkrat forum postane drugačen. jaz o celi barvni levi in desni paleti že res dolgo nisem nič bral
zmaga.gif

malefactor

Zelenc'
21. avg 2007
9
0
1
@SouthPark: Spremljam forum od vsega začetka, brez skrbi. Res, da pišem zelo poredko, ampak sem seznanjen z vsemi "vlaganji" MX-a, prigodami Žajfe itd ( se opravičujem, ker sem vaju omenil :D), ampak tu se vsaj človek lahko nasmeji, ko zaide v čvek / spam kotiček. Kar se pa zadnje čase dogaja, je pa te teme tudi brati neokusno ( brezvezne grožnje, iskanje podatkov in razkrivanje identitet...), poleg tega se pa vsaka druga tema "zasvinja" s tem. Bodi dovolj, to je le moje mnenje, kakor pa berem, se jih kar veliko strinja in nekateri so žal zaradi takšnih ali podobnih primerov že zapustili forum oz. prenehali aktivno sodelovati.

Lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Očitno si ravno drugačen kot jaz, ki ''morem'' vsepovsod nekaj napisat. Je pa res, da so moji posti v spamu redki ko češnje januarja. Teh medsebojnih provokacij, zajebancij itd. sploh ne spremljam in ko vidim, da je tema zašla v te vode, jo zaprem in nikoli več ne odprem.

Sicer pa mislim, da modi tukaj v čveku kar dobro opravljajo svoje delo in ko tema zaide, jo prestavijo v spam. Če nekaterim paše pisat o ''naši vs. vaši'' pa naj piše, zato ne bom jaz nič na slabšem.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
starega nimam na ignore, ker je večina postov ok in za smejat, razen ko se mu malo odpelje glede cpp.
Zgoraj omenjena bisera, od katerih pa res ne moreš drugega kot dreka pričakovat, pa na ignore in je forum naenkrat mnogo bolj civiliziran
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Steve ti si taprav dečko. Zarad tebe bom jaz sinu BMWja kupu, če ne bo priden in če se ne bo učil. Za kazen.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
"vlaganji" MX-a, prigodami Žajfe itd ( se opravičujem, ker sem vaju omenil :D), ampak tu se vsaj človek lahko nasmeji, ko zaide v čvek / spam kotiček
A tadva sta pa teb zanimiva? No vidiš, men pa ta dva nista. Ampak jaz ju nimam na ignore ker sem đek. Enostavno ne berem kar naklobasata. Saj se da to. A ti ne moreš?