Moderator

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
A mi lahko kdo pove, kako je tale moj komentar lahko žaljiv, oziroma, kot je napisalo na 24ur.com, pod novico, da bodo Zidarja prisilno privedli na sodišče, da so v mojem komentarju neprimerne besede, po drugi strani pa berem prav sovražne besede, pa so objavljene.

( moj komentar) Me res zanima, kje bodo našli Zidarja. Morda na Sejšelih , ali nekje v alpah, švicarskih, seveda, na svežem zraku.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Na 24 ur so ekstra zafrustrirani cenzorji, brez vsake logike.
Tvoj komentar res ni nič kaj posebno žaljiv, prej zajedljiv..nekatere pač to "moti" iz večih vzrokov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.258
113
Na 24 ur so ekstra zafrustrirani cenzorji, brez vsake logike.
Tvoj komentar res ni nič kaj posebno žaljiv, prej zajedljiv..nekatere pač to "moti" iz večih vzrokov.

+1

Namiguje na nekatere zelo moteče stvari in to očitno nekomu ni všeč, simpl.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
A mi lahko kdo pove, kako je tale moj komentar lahko žaljiv, oziroma, kot je napisalo na 24ur.com, pod novico, da bodo Zidarja prisilno privedli na sodišče, da so v mojem komentarju neprimerne besede, po drugi strani pa berem prav sovražne besede, pa so objavljene.

( moj komentar) Me res zanima, kje bodo našli Zidarja. Morda na Sejšelih , ali nekje v alpah, švicarskih, seveda, na svežem zraku.
tam po 16:00 se počasi spravijo domov in takrat lahko pišeš presnično hecne komentarje. vsaj včaish je bilo tako.