Mobitel in Apple?

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
V čem je fora, da Mobitel ne prodaja iPhonov in iPadov... sam si ga sicer ne želim ampak res zanima me kaka je fora, da "ta velik player" na trgu jih ne ponuja. Konec koncev je Apple le eden izmed n proizvajalcev in Mobitel prodaja telefone več deset proizvajalcev brez problema. Ima Apple kake svoje muhe? Ima Simobil ekskluzivo?

Lp!

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Nič mobitel ne mečka, oni bi ga že imeli, vendar so premali. Saj o tem vsi pišejo =)

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Nič.Apple ma svoje finte. Običajno, ko začnejo prodajat iphone v novi državi , je le ta na voljo le pri enem operaterju. To ni pravilo, vendar je pogosta praksa.Nato pa z leti razširijo ponudbo k večim operaterjem.Tao, da iphone sigurno pride na mobitel, vprašanje je le če že letos
smile-1.gif

Primer USA. Dobil ga je At&T, nato naslednje leto oz.čez 2 pa še Verizon , Sprint... Isto v Kanadi.V Avstriji je naprimer na voljo pri 4ih operaterjih!.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
ce si dost velka stranka, ga dobis tudi pri mobitelu...
Ne rabiš bit velka stranka kolikor sem sam seznanjen. Dajo ti ga v najem, za 1 leto, okoli 20 evrov/mesečno.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
KSZ...kaj ti nuca če plačuješ zanj 25€ /mes Da boš lahko uporabljal vse prednosti aparata potrebuješ še kakšen zakup interneta vsaj 1GB in to potem stane še dodatne € .. Sam osebno sem raje dal 28€ mesečno pri S! in ga tam dobil za 1€ pa še dodaten internet imam v paketu in še nazadnje telefon je moj in z njim lahko delam kar hočem ..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
KSZ...kaj ti nuca če plačuješ zanj 25€ /mes Da boš lahko uporabljal vse prednosti aparata potrebuješ še kakšen zakup interneta vsaj 1GB in to potem stane še dodatne € .. Sam osebno sem raje dal 28€ mesečno pri S! in ga tam dobil za 1€ pa še dodaten internet imam v paketu in še nazadnje telefon je moj in z njim lahko delam kar hočem ..

za 28 eur/mesec ga pa nisi dobil za 1€, morda 3GS zdaj, ko je že 4S zunaj.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:

za 28 eur/mesec ga pa nisi dobil za 1€, morda 3GS zdaj, ko je že 4S zunaj.

Kako ne? Sedaj je ta opcija celo samo 25€
grims-1.gif
>> http://goo.gl/KuKC8

20120330-jmmchykhrh5mpunmt2deij8ymk.jpg

In preden se "spotaknes" ob to, da je to poleg mesecne narocnine... Tudi pri Mobitelu je teh 25€ isto poleg mesecne narocnine... S tem, da iPhone po dveh letih niti ni tvoj, ker ga imas samo sposojenega
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja lej, mene ne zanima, jaz sem samo rekel, da za 28€/mesec ni opcije. Najcenejša je (mislim da, 45 ali 47€)

Aja, pa tvoja tabela je za 4ko ne za 4S.

Nazadnje urejeno:

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:
Ja lej, mene ne zanima, jaz sem samo rekel, da za 28€/mesec ni opcije. Najcenejša je (mislim da, 45 ali 47€)

Ni res lahko ga vzames na paketu SIMPL na račun (kjer se ne plačuje naročnine) in se vežeš z opcijo Iphone 4Gb (28€) za dve leti in dobiš Iphona 4S 16Gb in to lahko celo izbiraš katerega belega ali črnega....
cool-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:

Ok za 4s pa je ta opcija z imenom "iPhone 4GB" 28€ ... >> http://www.simobil.si/sl/mobil...2898F&tab=1

In se vedno govorimo o "opciji"... Ne o tem, koliksen je celoten mesecni racun...

Ce primerjas, primerjaj jabolka z jabolki in hruske s hruskami... Ne pa enkrat tako, drugic tako... Pri Mobitelu je znesek 25€ mesecno tudi samo opcija ... In sicer za najem iPhone-a...