Mobitel akcija - Motorola Q9?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ja jaz sem gledal malo pa sem zasledil sam to, da pišejo da so to buče in da se ne dobi WIFIja ob nadgradnji na WM 6.1. Bi bilo pa kul, če bi to dejansko bilo možno.

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Motorola Q 9h ima GPS in WiFi ter se ga da nadgradit na 6.1. Tole je verjetno Motorola Q 9m model.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Q9m naj bi bili music?
Q9h pa naj bi bili HSDPA?

Kolikor vem ti mobitelovi naj bi imeli HSDPA - to pomeni da so 9h in se dajo nadgradit na WM 6.1 ter imajo GPS in WIFI?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Pa še to, 9m naj bi bil za CDMA omrežja - torej USA in ne dela pri nas.

Pol je očitno q9h ta mobitelov? Se da nadgraditi na wm 6.1 in bo potem imel GPS in WIFI? Kje se pa "dobi" wm 6.1?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Na tej strani je razvidno, da vsi Qji, ki imajo GSM signal imajo tudi 2M kamero (kot naj bi jo imela tudi Mobitelova). Vsi ti imajo tudi GPS integrated (potem verjetno tudi WIFI, ki se ga usposobi ob nadgradnji na WM 6.1?).

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Klical na mobitel. Zadeva je ODPRODANA. Hehe. Pa včer sem šele dobil reklamo na email.

Bravo mobitel.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne pa ni
smile-1.gif

Zdaj spet dela. In se vam upam povedat, ker sem lihkar dve placal
smile-1.gif

EDIT: So ze sle.

Nazadnje urejeno:

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ma kr neki so ti mobitelovci, jaz jih kličem pa pišem mail, da mi dajo enga na stran. In sploh nobenga odgovora, pol pa ti v popoldanskem času kupuješ online... no saj ti privoščim, sam ti si vzel dva, jaz pa nisem bil ob pravem času na pravem mestu (čeprav sem bil tam pred tabo) in sem ostal brez. To se mi zdi malo mimosunjeno.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Rabim kamere... za bajto nadzorovat..

Telefon gre pa en za isti namen in rezervno cifro, drug pa zeni...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
na stran ti ne bodo dali. Tega ne počno. Kdor prvi pride prvi melje. To je edino pravilo. In še tisti, ki je pisal, da "razpisi" morajo biti. Ahhh, ne pa ne. če bi kdo interno želel pokupiti zalogo bi jo pač kupil. Mobitel ni nikjer obvezan okoli pošiljati mailov zgolj za fasado, da ima akcijo. Tko da očitno je zadeva bila na voljo, je pa hitro zmanjkalo. Škoda, bi še jaz kupil. Za 50 EUR je odličen telefon.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Gre tale telefon na wifi in gepees? So ze na bolhi, pac bo treba 10 evrov vec odrinat, kamere pa tko ne rabim
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Sam ce v cetrtek popoldne artikla ni na zalogi, pa do petka popoldne verjetno dobijo cel kup povprasevanj, se jim jebe za te narocnike in pac dajo na net, da nekdo, ki nakljucno pride v petek popoldne na net in kupi par kosov. Torej tu ne velja kdor prej pride prej melje, ampak bolj ob pravem casu na pravem mestu.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
na stran ti ne bodo dali. Tega ne počno. Kdor prvi pride prvi melje. To je edino pravilo. In še tisti, ki je pisal, da "razpisi" morajo biti. Ahhh, ne pa ne. če bi kdo interno želel pokupiti zalogo bi jo pač kupil. Mobitel ni nikjer obvezan okoli pošiljati mailov zgolj za fasado, da ima akcijo. Tko da očitno je zadeva bila na voljo, je pa hitro zmanjkalo. Škoda, bi še jaz kupil. Za 50 EUR je odličen telefon.

No, ti že veš, ko si bil pri toliko stvareh že zraven, kajne??
smirk-1.gif

vprašaj tiste pri e-trgovini pa boš videl kaj in kako....itak pa nima veze, zaloga je bila res majhna, je pa to dobra reklama za e-trgovino, ko se tako piše po forumih
cool-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Pa kaj vam ni jasno, ljudje? Tu gre za zadnje kose iz zaloge, čiščenje skladišča. V Mobitelovi e-trgovini se to dogaja zelo pogosto. Na ta način mi je uspelo dobiti že par aparatov za male pare, poleg tega sem jih lahko poslal kar direktno k tistemu, kateremu so bili namenjeni. Vedno tudi odgovorijo na povpraševanja, tako da jim nimam kaj očitat. Je pa res, da moraš biti ob pravem času na pravem mestu.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Motorola Q9, namenjena ameriškemu tržišču, ima GPS.

"The only exception is the Motorola Q9 Global sold exclusively by AT&T in US. It has one tiny difference and that is the integrated GPS receiver."

Wi-Fi pa pozabite. Tisti, ki misli da lahko pridobi Wi-Fi z nadgradnjo OS, je smešen. Manjka namreč hardware.

Nazadnje urejeno: