Mobilni telefoni in 4K snemanje, part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Tudi tebe ne razumem kaj mi hočeš povedat? Vse kar sem napisal in kar je res da je ogled in hramba 4K filmov in videov na 5" telefonov neumnost in neuporabna stvar. Logično da je 4K in FULL HD vrhunska zadeva (vedno bila, tudi ko je ven prišlo) na TV-ju ampak ne pozabimo, tam je vsaj 40-60" display... dajte se že naučit brat in potem replicirajte
smile-1.gif

S cim pa snemas 4k video, da ga lahko potem na 60 diagonali gledas?

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
ksz

Offline mape Nokia Here za celo Evropo poberejo skoraj 10GB. Potem daš gor še kakšne topo mape (spet par GB), par filmov ... in si hitro na 32GB.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Če, daš gor navigon je pa slovenija samo 28mb, no enega takega ranga.
grims-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Tudi tebe ne razumem kaj mi hočeš povedat? Vse kar sem napisal in kar je res da je ogled in hramba 4K filmov in videov na 5" telefonov neumnost in neuporabna stvar. Logično da je 4K in FULL HD vrhunska zadeva (vedno bila, tudi ko je ven prišlo) na TV-ju ampak ne pozabimo, tam je vsaj 40-60" display... dajte se že naučit brat in potem replicirajte
smile-1.gif

S cim pa snemas 4k video, da ga lahko potem na 60 diagonali gledas?

Jaz ga ne snemam z ničimer, kej pa si dobil informacijo da jaz karkoli snemam? Nevem s kakšnimi kamerami to snemajo (razen z Mobiteli), se pa verjetno dajo potegniti s spleta 4K filmi (enako kot 720p in 1080p)? Se pa mi ne sanja koliko tak film zasede in podobno...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.