Uporabljam za hitri pregled interneta, če nimam na voljo računalnika, uporaba maila in občasna uporaba za internet na prenosniku(recimo sedaj, ko je crknil SIOL na dolenjskemCitat:
Uporabnik vaginko pravi:
delam eno razskavo in me nekaj zanima v povezavi z vašimi mobilnimi telefoni.
Uporabljate kaj mobilni internet in predvsem za kaj?
Če bi imeli možnost preko mobilnega telefona dostopati do socialnih mrež narejenih posebno za mobilne uporabnike bi jih?
Je povezano s Siol izpadom na mednarodnih linijahCitat:
Uporabnik halo pravi:
Uporabljam Simobilov mobilni interent, ki je trenutno neuporaben, ker ne dela
Ne toliko mednarodne. Danes zjutraj so presekali povezavo Lj-Nm. Če je pa še kaj drugega padlo dol, je pa to le SIOL bonusCitat:
Uporabnik LukaModric pravi:
Uporabnik halo pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne toliko mednarodne. Danes zjutraj so presekali povezavo Lj-Nm. Če je pa še kaj drugega padlo dol, je pa to le SIOL bonusCitat:
Uporabnik LukaModric pravi:
Uporabnik halo pravi:
Sicer pa, a so sploh dali kakšno obvestilo za javnost?
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Focus. Plačuješ veliko. Pri Simobilu dobiš za 19 EUR neomejen internet, pri Mobitelu pa podobno za 29 EUR, le da dela še hitreje in ima boljšo pokritost s signalom ter dostop do hotspotov NeoWLAN.
Vaginko, spletna družbena omrežja so fina stvar, na nekaterrih telefonih je dostop celo nekako uporaben. Jaz recimo dostopam do Facebooka preko mobilca (še najboljše deluje na iPhoneu).
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Focus. Plačuješ veliko. Pri Simobilu dobiš za 19 EUR neomejen internet, pri Mobitelu pa podobno za 29 EUR, le da dela še hitreje in ima boljšo pokritost s signalom ter dostop do hotspotov NeoWLAN.
Vaginko, spletna družbena omrežja so fina stvar, na nekaterrih telefonih je dostop celo nekako uporaben. Jaz recimo dostopam do Facebooka preko mobilca (še najboljše deluje na iPhoneu).