Mobi poštar

vejca

Pripravnik
Včeraj smo prejeli reklamni letak od pošte Slovenije in v njem je predstavljen paket Mobipoštar s telefonom Alcatel elle za 40€. Ker rabim še en telefon kot rezervni telefon sem se malo pozanimala na pošti, kjer so mi povedali da se jih da dobiti samo na večjih poštah v ljubljani. So me vezali na eno Ljubljansko pošto in tam pravijo da jih nimajo niti ne vejo kdaj jih dobijo, da pa je zanimanje veliko.
Mene pa zanima ali je to samo aparat, ali je s sim kartico, na katero omrežje dela. Pa tudi malo več o aparatu. Tega ne ve nihče.
Mogoče vi veste kaj več?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Saj sploh ne vem če ima sim kartico in če jo ima od katerega operaterja je.

Ce samo zaradi telefona,mislim da ga za take denarje dobis tudi pri mobitelu,imas za 70eur z 2 m kamero sonyericssona.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Za 40€ se pa tudi na Bolhi najde kaj solidnega, ne mi rečt da ne. Telefon je pa star ko zemla pa še Alcatel
13.gif
.

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
A ti prav mobi kartico rabiš? Ker jaz mam še eno Mmobil in eno Izi na lagerju.
smile-1.gif

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Mene pa zanima ali je to samo aparat, ali je s sim kartico, na katero omrežje dela. Pa tudi malo več o aparatu. Tega ne ve nihče.
Mogoče vi veste kaj več?

A pošta, ki ga prodaja, ne ve nič? Čudno.
Sigurno ima sim in je vezan na omrežje, ker je paket.

A ti rabiš samo poceni aparat al rabiš aparat s sim kartico?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Hvala na ponudbi, sem včeraj zvečer nabavu izijevo kartico, danes pa je fotr že odnesu vse skup k stari mami v bolnco. Da bo vsaj dosegljiva hehe.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Hudo. Škoda samo, da nima še kakšne kamere in MMS-ev, bi kupil mami za novo leto. Tako pa še malo razmišljam ...