Mladinska soba

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Je kdo pred kratkim za otroke kupoval kakšno mladinsko sobo in ve kje imajo zanimivo in ugodno izbiro?

Otrok bo sicer star štiri leta, samo mu ne mislim kupovat otroške sobice, ker bo kmalu zrasel in bom naredil sobico kar malo bolj mladinsko. Notri zaenkrat ne bo imel pisalne mize (tista pisana iz ikee, ki jo že ima, bo zaenkrat ok), planiram samo eno visoko garderobno omaro, eno dolgo nizko omaro, posteljo in tisto vrečo za sedet. Koliko €€€ naj pripravim od oka?

Hvala

20. okt 2008
327
25
28
Alples ima vse kataloge in tudi informativne cenike na spletu, tko da lahko oceniš, koliko to pride pri njih. Poceni roba v Rutarju ali Lesnini pa je še dosti cenejša.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
Alples ima vse kataloge in tudi informativne cenike na spletu, tko da lahko oceniš, koliko to pride pri njih. Poceni roba v Rutarju ali Lesnini pa je še dosti cenejša.

Poceni roba bo hitro fuč. Vsaj moja je bila. Pohištvo od Iles Idrija je bilo hitro zanič, ker je bilo veliko ceneje od Viktorije.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
Alples ima vse kataloge in tudi informativne cenike na spletu

Jst ne najdem nobenga informativnega cenika
confused-1.gif

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
jaz sem kupil od ALPLES-a

2 visoki omari (ena globoka,ena plitka), postelja, nočna omarica, miza brez nog (samo plošča), nizka omara (kredenca) pa je bilo 1100eur z 20% popustom

Za 500 eur bodo bolj rutar ali ikea variante
smile-1.gif

LP

Nazadnje urejeno:

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Poglej v Harvey Normanu sobe od Jele. Kupil sem jo pred enim mesecem in je bila skoraj za polovico cenejša od Ilesove, kvaliteta pa je na povsem solidnem nivoju.

GreenOasis

Zelenc'
10. jun 2010
10
0
1
sLOVEnija
V Rutarju imajo kar veliko izbiro teh mladinskih sob. Ravnokar pa mi je sosed povedal, da je kupil mladinsko sobo v IKEA - Graz - Avstrija. Če primerjamo je res mogoče kvaliteta v sami izdelavi napr., če naročiš pri mizarju ali kupiš v kašni trgovini z pohištvom saj tu v veliki meri ponujajo zadeve iz iverala. Je pa vedno bilo tako, da se za veliko denarja ponavadi dobi tudi več.
Nekaj idej postavitev in kombinacij mladinskih sob sem našel tule, mogoče dobi kdo kakšen navdih za izdelavo pri samem mizarju: http://montazne-hise-on.net/mladinske-sobe.html

Premium

Zelenc'
15. jul 2014
22
2
3
www.xn--otrokesobe-39b.com
Komentira nameravan nakup ne predragega pohištva. Se strinjam, otroci rastejo hitreje kot gobe in že jutri zna biti, da jim ne bo všeč to kar je včeraj veljajo za kraljico med pohištvom. Če prostor ne zahteva nobenih posebnosti, predlagam tipski izbor. Bo najceneje, edino paziti, da je po potrebi mogoče kaj dokupiti. Če je prostor zahteven, predlagam kar pohištvo za mladinsko sobo. Ne glede na leta. Vsak otrok enkrat zraste, prostor pa ostaja enak. Naši nasveti na to temo so tukaj Otroške sobe

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Povej ceno samo za vrata+vodila vgradnje omare. na eni strani je stena, na drugi pa bi mogla bit iverka.
višina cca 2.5m, dolžina 2m