Mladina bere alter.si :)

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com

Poglejte priponko ...
smile-1.gif

136444-alter.si.jpg

Priponke

• 136444-alter.si.jpg
    136444-alter.si.jpg
    51,8 KB · Ogledi: 292

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
A si kdaj podvomila v to, da se ne bo prijel
evil.gif

Drugače pa....zakon tole
cool-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
E ste coravi,novinar je iskal po brskalnikih kljucne besede iphone in naletel se na alter,stem da je pac napisal svoj izvor za ceno in stem resil sebe pred napakami.

Nazadnje urejeno:

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola

Citat:
izdélek -lka m (ẹ̑) kar je izdelano, narejeno a) z ročnim, strojnim delom: dati izdelku dokončno obliko; estetsko oblikovan izdelek; kakovost izdelkov / finalni, končni izdelek za neposredno uporabo; industrijski, ročni, serijski, tovarniški izdelek; kovaški, pekarski izdelek; kovinski, lesni, mesni, mlečni, tobačni izdelki; rezbarski izdelek; izdelki za široko potrošnjo b) z umskim delom: učitelj je ocenil pismene izdelke učencev; literarni izdelki; razstava risarskih izdelkov risb

Nenehno dokazuješ, da si prvovrstni bolnik pa te samo prosim, da se vzdržiš svojih komentarjev.
Bo šlo, ali bo treba te besede preliti na papir z voščenkami, da boš razumel?

Mr_Giany

Pripravnik
8. avg 2007
52
0
6

Da razdrem vse dvome in vprašanja, vam moram povedat, da je bila ta informacija posredovana Mladini prek mene in še enega kolega, telefon na sliki pa je moj
smile-1.gif

Na Mladini pa nimajo časa viset na forumih cele dneve, ker je treba pripravljati material
wink-1.gif

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Mr_Giany pravi:

Da razdrem vse dvome in vprašanja, vam moram povedat, da je bila ta informacija posredovana Mladini prek mene in še enega kolega, telefon na sliki pa je moj
smile-1.gif

Na Mladini pa nimajo časa viset na forumih cele dneve, ker je treba pripravljati material
wink-1.gif

Važno, da ja alter.si omenjen v Mladini ...
cheer.gif

LP, kostevc
cool-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Super, čeprav ne bi škodilo, da bi Alter omenili tudi v kakšnem bolj zdravem časniku.
wink-1.gif