Mislim, kam gre ta svet

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
V četrtek naj bi iz Orto Bara varnostniki pregnali dve dekleti z lezbičnimi nagnjenji...

Vir: Tale blog si preberite za kaj več...
bonk.gif

da nebi smeli več delat karkoli nam paše...
tongue-1.gif

P.s.: blog vsebuje slike, ki niso primerne za mladoletne... pa čeprav veste, za kaj gre...

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sem dans brala v časopisu, tko je menda res. Je pa tud vprašanje kako je v resnici zgledalo to poljubljanje. Sta mogli kaj bolj divjega zganjat, da sta bli opaženi in pregnani s strani varnostnika.
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
no, okej v tem primeru ju opomniš, da nista v kurbnhausu, ampak v Orto Baru... ne pa da ju flikneš ven. ampak okej, sej niti ne vem, kaj se je dejansko dogajalo, me je pa to precej zmotilo... glede na to, da se gremo danes ne vem kakšne tolerance vse...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Sliši se dokaj grozljivo, je pa vprašanje kaj sta deklici zares počeli. Spomnim se primera, ko so pred leti iz istega razloga iz nekega ljubljanskega lokala vrgli ven gay-aktiviska Mozetiča. Slišalo se je grozno, razglašena je bila huda nestrpnost, Mladina se je razpisala...
Na koncu se je izvedelo, da sta za mizo počela take, kot da sta sama v sobi...

Mene poljubljanje (v poljubni kombinaciji) ne moti, ampak brezmejno zalizovanje in otipavanje (zopet v poljubni kombinaciji) pa v javnost pač ne sodi. Za presojanje konkretnega dogodka bi bilo treba izvedeti kaj več, seveda pa je v takih primerih definirati, kaj se sme in kaj ne, praktično nemogoče.
Gre bolj za meje dobrega okusa, te so pa lahko hudo različne...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
karkoli sta dekleti že počeli, se varnostik ni odzval pravilno. Saj pa nismo v štali.

Če ga je motilo početje punc, oz. je bil mnenja, da to ni primeren kraj za takšno obnašanje, bi ju najprej naj opozoril, da naj z obnašanjem prenehata sicer se bosta morali iz lokala odstraniti.

Ampak očitno so eni hujši kot opice in se znajo pogovarjat samo s silo namesto z glavo in jezikom.

SRAMOTA!!!!

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
verjetno nista poslusale in so jih odstranili...

ne morem verjet zakaj nimam jaz nekih problemov z varnostniki, ce je to taki vsesplosni problem ..prav kriza
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja ne vem, ko sem še delal v KMŠ-ju, vem, da sta se mi enkrat dva dala dol pred DJ kabino, pa so varnostniki samo "malo" gledali...

lahko pa priznam da me je malo motilo njuno onegavljenje, oz. boljša beseda bi bila - me je dekoncentriralo.
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
tocno tako Diablo!! ne vem zakaj imajo eni take probleme z varnostniki. ne pozabimo, da ima vsaka medalja dve plati...

smirk-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
karkoli sta dekleti že počeli, se varnostik ni odzval pravilno. Saj pa nismo v štali.

No da nebi bili sedaj pa vsi pametni in govorili kaj se je pocelo,kaj pa ti ves kolkrat jih je varnostnik opozoril?
Kolkr sem jest kake dve kmetici videl k se drkata na takih placih je vedno vse skupaj zgledalo samo da hocjo iztopat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Se strinjam. Verjetno sta bili grdi babi in logično, da se jih je nagnalo.