Misica - zdravnica?

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Danes na Siolu berem, da obstaja možnost, da naj bi mis ne vem česa lagala o izobrazbi.

Sicer, mi to početje ni čisto logično, ker imamo samo dve med.fakulteti in bo v primeru, da laže to hitro na površju.

Bi pa bilo lepo imeti več lepih zdravnic, saj pozitivno vplivajo na moške paciente
evil.gif

http://www.siol.net/scena/estr...be_o_lazeh.aspx

http://med.over.net/forum5/read.php?151,9139910

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Našel še nekaj: https://www.youtube.com/watch?v=RaoMqF3Ocms&feature=youtube_gdata_player

Maja majč pred 17 urami
samo eno vprašanje: Ste dejansko preverili kje mlada dama študira medicino? Zanimivo da nihče iz naših medicinskih fakultet mlade dame ne pozna
smile-1.gif

sem studentka 4. letnika na Medicinski fakultei Maribor. V letniku se vsi med seboj poznamo, saj nas ni vec kot 70 v vsakem letniku. Te gospodicne PREVERJENO na Medicinski fakulteti Maribor ni...

Poleg tega pa - vsi, ki studiramo medicino vem, da sama specializacija mikrokirurgija ne obstaja...

http://www.24ur.com/video-miss-universe-slovenije-se-nikoli-ni-slisala-za-homoseksualnost.html

Komentarji zmagajo, punce na medicini nihče ne pozna... WTF
bonk.gif

Black

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Who.The.[cenzura].Cares.

Ti dam čisto prav, zanimivo mi je samo zaradi tega, ker ne razumem v čem je poanta laži, če ta seveda obstaja, ker se take zadeve enostavno preverijo.

Ženska logika mi nikoli ne bo razumljiva.

Black

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.453
5.676
113
Poanta je v tem da pojma nevem kjero misico mamo in kako zgleda...no in sedaj bom odpru vsaj en tvoj link...in za dolocen cas bo beybika s5 back on track thil....

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ona je miss universe. Ni miss quantum physics. Ne razumem, zakaj se te ljudi sploh sprašuje po izobrazbi in zakaj se jim postavlja vprašanja alla 'ali se strinjate s tem, da predsednik Bush v Irak pošlje še tri pehotne divizije'? Njihov namen je, da šetajo v kopalkah pred potrebnimi starci, and that's it. Boli me k_urac, če je lagala o izobrazbi, to je no news, name nima nobenega vpliva. Namen takšne novice je zgolj pašnja govedi.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Poanta je v tem da pojma nevem kjero misico mamo in kako zgleda...no in sedaj bom odpru vsaj en tvoj link...in za dolocen cas bo beybika s5 back on track thil....

467716-post_slo.gif

Saj imaš prav, je skoraj škoda vsake minute življenja za take bedarije

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Ona je miss universe. Ni miss quantum physics. Ne razumem, zakaj se te ljudi sploh sprašuje po izobrazbi in zakaj se jim postavlja vprašanja alla 'ali se strinjate s tem, da predsednik Bush v Irak pošlje še tri pehotne divizije'? Njihov namen je, da šetajo v kopalkah pred potrebnimi starci, and that's it. Boli me k_urac, če je lagala o izobrazbi, to je no news, name nima nobenega vpliva. Namen takšne novice je zgolj pašnja govedi.

467716-post_slo.gif

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.134
99
48
Citat:
Citat:
Point twitterja za navadne ljudi je, da poveš ljudem, da se je tvoje ščene pravkar uscalo. Primarno pa je namenjen celebertyjem, da ti povedo, da so bolj polni kot ti, in politkom, ki so tako dobili platformo, prek katere se lahko obnašajo kot zarukani, 12-letni, vase zagledani idioti (case in point: SDS, nmusar itd.)

Ne morem verjet, da sem danes videl že dva (2) kravakonjeva prispevka s katerima se strinjam. Pred tem pa nikoli niti enega samega.
Katere tablete si dobil? Konjske? Goveje?

jello

Guru
22. sep 2008
10.292
3.921
113
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Ne morem verjet, da sem danes videl že dva (2) kravakonjeva prispevka s katerima se strinjam. Pred tem pa nikoli niti enega samega.
Katere tablete si dobil? Konjske? Goveje?

S prstov si mi snel. Tudi jaz sem mislil da sanjam.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:

Kaj pa če dejansko obstaja možnost, da nekdo, ki ni končal gimnazije, in ki ga nikoli niso videli na fakulteti, dejansko naredi to fakulteto? A ne bi bilo čudno, da bi iz fakultete dejansko odgovorili, da je res v 3. ali 4. letniku, pa je še noben ni videl?