Mireo viaGPS 3.0 Black Edition Build 2.3

Stoyanowsky

Zelenc'
27. mar 2008
17
0
1
Ljubljana
Krasna Navigacija za PDA(WM2003 WM5 WM6) za PDA

Meni in vodenje v Slovenščini !
Karte 2008.10 Slovenija 200.12 (Avtocesta Maribor - Lendava je notri!!!)
Cela Evropa na 2GB kartici

Vse je krasno, z eno izjemo :
Zadnje verzije map so za vsako državo posebej, kar je v redu, ni pa v redu da ima Slovenija napako,
da ceste niso povezane z drugimi državami (Če povečaš na mejo, vidiš da se ceste ne dotikajo) zato
ne moreš planirat potovanja npr. iz Ljubljane v Zagreb. Upam da bodo to čimprej popravili.

Prejšnja verzija, kjer je bila Evropa v enem kosu tega problema ni bilo !

Podrobnosti :
brisan piratski link, opozorilo uporabniku.

588870-via4.jpg

Priponke

• 588870-via4.jpg
    588870-via4.jpg
    25,9 KB · Ogledi: 437

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Kokr jaz vem ni noben slo language pack za ta program čist taprav.S tem mislm da niso vse stvari prevedene.Sam mam v bistvu dva različna packa in zadovoljivo delata.Kaka stvar pogledaš kaj je tam v angleščini in se hitr navadiš.Primer je glih napriver(zgornja slika);na levi strani kjer je Route v slo ne piše nič.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Sem par teh packov probal pa nobeden ne dela dobro. Očitno še res ni ta pravega prevoda. Sicer pa ni problema, bo mogla biti angleščina dobra zaenkrat.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Vodenje v slovenščini men dela dobr.Ni nobenih problemov.Kater PDA pa uporabljaš?Men na Tuševi navigaciji dela super medtem ko mi na Omniji zaostaja slika glede na dejansko pozicijo.Hitrj ko peljem večja je razlika.A kaj mogoče veš o tem?

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Saj to je en in isti program. Sam naš prodajalec ga je zgleda poimenoval v NOMAD. V tem NOMADU so združene vse mape v eno datoteko za celo evropo.

Stoyanowsky

Zelenc'
27. mar 2008
17
0
1
Ljubljana
Te združene mape so starejša verzija, nove mape so za vsako državo posebej.
Izračun poti se mi zdi v primerjavi z drugimi zelo slab.
V vseh načinih (hitro, najkrajše, optimalno) te pelje okoli vsakega vogala !

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Imaš prav ja prov nahecat ga moraš da te pelje po optimalni poti. Ko ga pa izključiš pa drugič spet uporabiš pa si spet na istem

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Še posebej v manjših krajih je vodenje katastrofalno. Se pravi, da je kategorizacija cest zelo slaba. Tudi v vsakem ovinku, kjer je priključena stranska cesta te opozarja; zavij levo , zavij desno. Je zelo nadležno, če vseskozi voziš po glavni cesti.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Jaz pa nimam slabih izkušenj do zdaj.Še zmeraj me je pripeljala na cilj,na znani ali neznani.Pa ni blo nobenga zavijanja levo pa desno,sicer pa če greš na neznano mesto pa tko ne veš,če je kje kaka hitrejša pot.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Seveda dela, tudi na tej napravi.

Skopiraš samo mapo Cardinale, brez 2577. Popraviš gpsshell.ini, ki mora kazati na cardinale.exe in zadeva mora delovat.

Ne pozabi narediti podmapo Maps in popraviti ordinale.ini, kjer moraš našteti mape, katere naj program uporablja:

MapDir=\SDMMC\Cardinale\Maps
Map=slovenia_mo_200812.cpf
Map=croatia_mr_200810_eeu.cpf
Map=....

Nazadnje urejeno:

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Mene pa neki zanima glede teh novih map.Kako je mapa Slovenije večja od Hrvaške če vemo da je le ta precej večja od nas?In pa še to:AdriaRoute 2008.4 je bla velika cca.107MB,te dve posamični mapi sta skupaj precej manjši.V čem je štos?