mirena

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
No, tole se nanasa bolj kot ne na zenske in na poznavalce in ne kvazi poznavalce. Uglavnem...ker si ta trenutek res ne zelim se enga mulota
tongue-1.gif
(da ne govorim, da je moj skor crknu od smeha ob....kaj pa ce bi se enga mela?) in ker mam po tabletkah take svinjske migrene, da je wc moj najboljsi prijatelj 1x na teden vsaj (pa se pozabim kdaj vzet) bi rada svojo preljubo zdravnico spodnjega stuka danes prepricala da mi da mireno.

No pa je noce, ker sem mela carski rez pa mi prav, da se loh za brazgotino zatakne. Sam po 7 mescih valda ze kakortoliko zaceljeno? Razni obrocki pac odpadejo, ker poznam eno k je zdle zanosila z njim pa ma tud aprilskega otroka.

Naslednja opcija je edin nic sexa...kar pa bo kmal izvedljivo, ce me ne misli betica nehat bolet

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Poznam eno, ki je imela mireno... No z mojo sta bile skupaj v porodnišnici... Ženska si je dala, v svetem prepričanju, da je zaščitena, potetovirati hrbet (moja je rekla, da je bla super tetovaža - jest tega nism smeu vidit
smile-1.gif
), pa kakšen dan preden je ugotovila, da se je še en mulček prjavu, je bla baje na eni poroki in to konkretno.

Če je težava s tabletkami, poskusi s kakšnimi drugimi. Moja jemlje cerazette, prej je logest... v glavnem zaenkrat ni panike. Če pa nobene tablete niso ok, je pa durex vajin prijatelj
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ne, ne, pol raj ne :p cerazette mi noce dat, ker so za une k majo na josku. logest...menstre ni blo od nikjer v unmu tednu premora pa sem morala nehat. najbol, da dam prescipnt :D

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.201
113
Celje
Sicer ne bo iz prve roke, ampak ker sem na temo MS (multipla skleroza) zadnje čase prebral dosti zadev sem zasledil tudi zapise o mireni.

V Google na primer vpiši: mirena ms like symptoms

Nikjer zadeva ni potrjena, ampak...

Nazadnje urejeno:

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Ma ne preščipnt. To je tako dokončno. Kaj če se vseeno odločiš še za kakšnega, dva, tri?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Naj bo tvoj dec in zadrzi dokler nisi fertik, pol pa pogoltnes.

Nazadnje uredil moderator:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
ne, ne, pol raj ne :p cerazette mi noce dat, ker so za une k majo na josku. logest...menstre ni blo od nikjer v unmu tednu premora pa sem morala nehat. najbol, da dam prescipnt :D

Samo za informacijo. Za sterilizacijo moraš biti 35+ let, dati prošnjo na posebno komisijo in do posega počakati vsaj pol leta (če si slučajno vmes premisliš).

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.855
6.515
113
po 7 mesecih odločena da ne bo več nobenih otrok? Poznam to 2x. saj ne, da bi si zdaj želela tretjega, ni pa že sama misel kot zanka okoli vratu. Zato pač mrbit za začetek kej reverzibilnega.

imaš nebroj tabletk, imaš depoje, imaš obliže, vsadki ne vem, če so že pri nas. Opcij malo morje, do takrat je pa tudi kondom OK.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.098
4.066
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
... do takrat je pa tudi kondom OK.

V bistvu je to edina varna opcija. Novopečeni očka si je v času ko ni mogel itak poiskal zabavo drugje in dodaten otrok je še najmanj česar se lahko naleze!
grims-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
KSZ, strinjam se z Jabe in Utiševalcev. Kondom. Zakaj bi se le ti matrala, zato, da ima dečko več užitka.
Drugače je pa sterilizacija za ženske šele po 35 letu, mislim, da, če se motim, naj me kdo popravi, da mora biti za vazektomijo moški ravno tako star nad 35 let, vendar se to lahko opravi ambulantno in gre lahko moški takoj domov, pri ženski strilizaciji je pa potrebno v bolnici vsaj dva dni ostati.
Mireno ti ne priporočam, ker so jo meni po dveh carskih rezih tudi hoteli vstaviti, vendar brez uspeha, ker imam menda zelo kratek maternični vrat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pikica pravi:
No, tole se nanasa bolj kot ne na zenske in na poznavalce in ne kvazi poznavalce. Uglavnem...ker si ta trenutek res ne zelim se enga mulota
tongue-1.gif
(da ne govorim, da je moj skor crknu od smeha ob....kaj pa ce bi se enga mela?) in ker mam po tabletkah take svinjske migrene, da je wc moj najboljsi prijatelj 1x na teden vsaj (pa se pozabim kdaj vzet) bi rada svojo preljubo zdravnico spodnjega stuka danes prepricala da mi da mireno.

No pa je noce, ker sem mela carski rez pa mi prav, da se loh za brazgotino zatakne. Sam po 7 mescih valda ze kakortoliko zaceljeno? Razni obrocki pac odpadejo, ker poznam eno k je zdle zanosila z njim pa ma tud aprilskega otroka.

Naslednja opcija je edin nic sexa...kar pa bo kmal izvedljivo, ce me ne misli betica nehat bolet

Zakaj pa rabiš zaščito
sprasujem se.gif
ma partner kakšne težave?

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
partnerja na dve pručke, naj se prepogne ti pa vsekaj z dvema cigloma vkup
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Evo....mirena je rekla, da itak sele po enem letu od poroda. Dobila nuvaring yaaay in zdej upam, da ne bom te srece, da zanosim z njim :p

@philips....35+ ali 3x carski rez. no pri tretjem kr usput nardijo. Men pa CR ne uide, ker je pri otroku veliko tveganje krvavitev v glavo (idiopatska trombocitopenija, ki se prehodno prenese na dete)

B81

22. jul 2007
36.898
10.467
113
Kaj pa tvoj na vazektomijo?

Potem se nikjer ne rabi bat da bi se kaj prijelo
grin1.gif

Drugače pa tole uporabljajo proti bolečinam, kolikor berem

h_leaf01.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Od sattelite mike pa je pravi on topic ja

Sem počistil še to, očitno prej spregledal. Zdaj pa bodite res on topic.

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
To je seveda najboljša rešitev, ker je operacija semenovodov enostavna ko keks.
smile-1.gif

Gotovo se vsi strinjamo, da je trenutna zakonska določba (35 let) popolnoma debilna in do amena neživljenjska.

Kaj pa če napiše dec prošnjo za predčasno prevezavo semenovodov, ker je razlog carski rez? Na teh slavnih vsemogočnih komisijah to kaj šmirglajo ali ne?
confused-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Ker je kontracepcija res huda znanost in višek tehnologije, dostopna pa le parim na svetu?