No, tole se nanasa bolj kot ne na zenske in na poznavalce in ne kvazi poznavalce. Uglavnem...ker si ta trenutek res ne zelim se enga mulota
(da ne govorim, da je moj skor crknu od smeha ob....kaj pa ce bi se enga mela?) in ker mam po tabletkah take svinjske migrene, da je wc moj najboljsi prijatelj 1x na teden vsaj (pa se pozabim kdaj vzet) bi rada svojo preljubo zdravnico spodnjega stuka danes prepricala da mi da mireno.
No pa je noce, ker sem mela carski rez pa mi prav, da se loh za brazgotino zatakne. Sam po 7 mescih valda ze kakortoliko zaceljeno? Razni obrocki pac odpadejo, ker poznam eno k je zdle zanosila z njim pa ma tud aprilskega otroka.
Naslednja opcija je edin nic sexa...kar pa bo kmal izvedljivo, ce me ne misli betica nehat bolet
No pa je noce, ker sem mela carski rez pa mi prav, da se loh za brazgotino zatakne. Sam po 7 mescih valda ze kakortoliko zaceljeno? Razni obrocki pac odpadejo, ker poznam eno k je zdle zanosila z njim pa ma tud aprilskega otroka.
Naslednja opcija je edin nic sexa...kar pa bo kmal izvedljivo, ce me ne misli betica nehat bolet