Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Verjetno Mac Mini. Drugače pa je enih par: Zotac Zbox, Acer Aspire Revo, Asus EEE PC, MSI Wind PC... Najboljši ni verjetno noben od teh, vsak ima linijo različnih konfiguracij.
Foter ima Zbox-a 3 leta in je po dveh letih šel disk, drugače pa dela vse brezhibno.
Sam imam Targo iz Lidla ze 3-4 lete. Deluje brezhibno, nc ne steka, je pa res dalec od danasnjega optimuma. Ce isces kaj podobnega, potem kaksen Iskratel Nettop 30. Novega dobis ze za 100 Eurov.
Namenjeni bi bili računovodstvu, prišraufani na 24 colski monitor. Primeren mora biti predvsem za veliko hkrati odprtih kompliciranih preglednic in dokumentov. Biti mora dovolj močan, da je skroliranje teh dokumentov tekoče.
tudi jaz iščem enega od teh nettopov za na monitor ali posebej za na mizo: http://www.mimovrste.com/katalog/2302/nettopi
cena ni važna! Važna je zanesljivost, hitrost, čimveč priključkov,...
Nabavil sem kar nekaj gornjih za naše računovodstvo. Noter sem vtaknil 4GB RAM-a in 120GB SSD disk. OS je Win7. Delajo kot raketa in ti novejši i3 procesorji so boljši od i7 prve generacije. Pri nalaganju OS je malo motilo, ker ima samo dva USB 2.0 porta. USB 3.0 porti niso aktivni, dokler se ne naložijo driverji. Zaenkrat smo zelo zadovoljni. Aja, cena brez OS je 475€
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.