Mini obnova kuhinje

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Nabralo se mi je nekaj stvari, ki jih moram pomenjat v obstoječi kuhinji. Na žalost ne vem izvornega imena, vem, da je originalno od Svea kuhinj.

Ker nisem originalno jaz kupoval elementov, nimam pojma kje je bilo to kupljeno, tako da ne vem čisto točno, kam naj se obrnem. Iščem pa sledeče detajle:
- amortizerji (par jih je čisto fuč, par jih še malo drži vratca v zraku...)
- pant, z nekakšnim patentom, da se natakne eno na drugega. Odlomljen je zatič na omarici, na vratih izgleda sicer ok. Je šansa da dobim enakega, ali bom moral menjat vse na isti omarici (3 panti na krilu) in upam, da je rezkana luknja standardna?
crazy1.gif

- vodilo za "predal" s košarami; na eni strani pride prišraufan v omarico, na drugi strani strani mora imeti vijak, na katerega se skozi oko nataknejo te košare.

Se priporočam za ideje, kje bi dobil omenjene zadeve... pripenjam slike.

lp
Peter
2377386-IMG_3616.JPG

Priponke

• 2377386-IMG_3616.JPG
    2377386-IMG_3616.JPG
    70,6 KB · Ogledi: 501
poglej kake reklame od lensnine, ker ene kuhinje majo še vedno tako omarco kt je tvoja. Vsaj za tisti nadpultno omarco in (posledično verjento) amotizer bi bilo mogoče pametno iti v lesnino, pogledat kuhinjo da vidiš ta amotiizer, p amogoče vidiš kdo ji hdela, vprašaš če s eji hda kupit itd

vpraši še na dankuhen, lesnino, kako je z nadomestnim okovjem , ker pač okovje se kupuje (proizvajalci kuhinj ga kupuejo)pa fajn je vedet kje ga začet iskat če kaj zruži

pomoje štacune s kuhinjami bi ble (vsaj pri meni) prvi naslov

srečno

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Kot je hanzi napisal, Blažič ima vse kar boš potreboval. Od vodil, do odmičnih spon( iščeš clip, ki se nataknejo)... na enem mestu.
Odako ima sicer dobro robo(grass) ampak je tudi dražja.. Pri blažiču boš pa dobil tudi cenovno ugodnejše zadeve(samet, dtc ipd)

lp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Upam, da avtor ne zameri, si malce sposodim tole temo za eno hitro vprašanje.

Kolikšna je lahko razdalja kuhinjskega korita od stenskega priklopa na vodo in odtoka? Namreč sedaj je zadeva na relativno neugodnem mestu, pa bi se prestavilo za kakšne pol metra ali pa en meter, seveda brez da se štema steno in prestavlja inštalacijske cevi...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Ce te ne motijo cevi po omari pod pultom, potem ni omejitev. Prodajajo daljse cevi za pipo, odtok se pa tudi postuka. V stranico omare pa naredis luknjo da cevi pripeljes do kotnega ventila.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
To je ta isti Hobby kot v Vižmarjih? Tja se spravljam že nekaj časa, samo nisem nič tam okoli... delam na viču in grem v drugo stran. no, nikamor v tiste konce nisem hodil, bom šel na izlet en dan
smile-1.gif
Sem pa pisal main blažiču, pa niso neki ful odzivni/v pomoč... :/