mimovrste - vračilo?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kupujem električni mišični stimulator:
http://www.mimovrste.com/artikel/1420040516/elektrostimulator-lanaform-stim

zdaj pa to je za boljšo polovico, pa je enkrat pred davnimi leti to že probala, pa ji je bil nevzdržljiv občutek, pa me zanima, kako je z možnostjo vračila na mimovrste? lahko odprto (seveda nepoškodovano) vrneš nazaj?

sem bral tisti njihov špeh, pa nisem kaj pametnejši, zato me bolj praktične izkušnje zanimajo.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.779
180
63
rabiš en poseben gel, da dobro prevaja med ploščo in kožo. Če tega ni, peče (zaradi iskrenja).
jaz sem enkrat poskušal z mokrimi robčki pa ni bilo dobro.

lp

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
rabiš en poseben gel, da dobro prevaja med ploščo in kožo. Če tega ni, peče (zaradi iskrenja).
jaz sem enkrat poskušal z mokrimi robčki pa ni bilo dobro.

lp

ma jaz imam dost izkušenj z elektrostimulacijo, sem dal svoj delež skoz pri rehabilitaciji

me ne zanima ZVP ampak praktično pri mimovrste, lahko odprem, probam, vrnem če ne ugaja?

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
jst mislm da lahko, ker imajo prov tm posebno rubriko vrnjeni artikli in prodajajo tiste, ki jih stranke vrnejo. Sicer pa lahko jih pokličeš pa ti bodo razložili. Jst sem vedno lahko normalno z njimi kej zmenu.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Po zakonu lahko. V praksi pa bi morda lahko komplicirali, ker bi bila zadeva očitno rabljena (predvidevam, da se takšne naprave ne da preizkusiti tako, da se ne bi nič poznalo). Ampak če vztrajaš, morajo sprejeti nazaj, ker zakon ne zahteva, da mora biti vrnjen izdelek nerabljen.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
Kaj ti tu ni jasno. Sem šel na njihovo stran in prebral, citiram:

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@mimovrste.com), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Obrazec za vračilo artiklov je na voljo v Moj profil -> Moji nakupi s klikom na 'Podrobno' za želeno naročilo.

Možnost vračila ne velja za programsko opremo, avdio in video nosilce ali če je potrošnik odprl varnostni pečat. V mimovrste=) omogočamo tudi zamenjavo artikla.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.566
477
83
Iz mimovrste in tudi od drugje sem dobil že kar nekaj odprtih zadev. Tako da ...
Morda dobiš že odprto.