mimovrste koda

22. jul 2007
13.594
1.774
113
124
če kdo naroča kakšno malenkost na mimovrste je do 27.6. gratis dostava z kodo: slo_tech_rox
LPWWY

p.s. sem jo pravkar izprobal in deluje
zmaga.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Jep, ta koda je "opravičilo" MV slo-techovcem, ker so se zbunili zaradi zaračunavanja osebnega prevzema. Pri nakupih pod 50€ po novem zaračunajo 2€ za osebni prevzem.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Do zdaj je bil osebni prevzem brezplačen (ravno to je point osebnega prevzema), po novem pa za artikle do 50€ zaračunajo 2€. Na slo-techu je njihov PR-ovec razložil, da morajo pokriti stroške pošiljanja artikla iz centralnega skladišča na Jesenicah na prevzemno mesto v LJ ali MB.... čeprav 2€ zaračunajo tudi, če osebno prevzameš v glavnem skladišču na Jesenicah.

Tako, da imaš zdaj 2€ osebni prevzem vs. 3,5€ (ali koliko že) dostava s pošto. S tem, da tisti 1,5€ itak pokuriš z bencinom, če ne živiš ravno v Novih Jaršah.

Ni logike ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja je...

tista 2 zaposlena, k sta izdajala robo tistim, k so prišli sami iskat, bojo dal v skladišče, in tam povečali zmožnosti, brez da zaposlujejo/preverjajo/uvajajo nove. Folk bo pa raje naročal po pošti, ker za 1,5€ se res nikamor ne splača hodit, razen če se ful mudi, in rabiš stvar še tisti dan.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Saj kolikor razumem, nad 50€ bo osebni prevzem še vedno brezplačen. Tako, da verjetno nimajo namena ga ukiniti.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Ja pa dostikrat imaš tudi nad 50€ brezplačno dostavo. Ne vem čemu zaračunavanje osebnega prevzema. Očitno ne vedo več kako nas lupit. Banda. V Big bangu sem dosedaj naročil že kar nekaj stvari, pa sem imel brezplačno dostavo. naj se oni na mimovrste lepo je......

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Pozabljajo, da je se vedno recesija in da je treba prodajo pospesevati, ne pa zavirati...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
No, meni je bilo u bistvu čudno, da so imeli free prevzem neglede na ceno, ker v končni fazi, jih ravno toliko stane pošiljanje izdelka v ljubljano kot do končnega potrošnika.
tongue-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Nič jih ne stane, ker imajo svoj prevoz. Če pa posluješ tako, da nimaš niti za gorivo, pa je najboljše, da zapereš dol vse skupaj.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Mišljeno je bilo pakiranje + dostava, saj škatla stane isto ne glede na to kam jo pošlješ. Je pa res da sem tudi jaz že to izkoristil, enkrat sem bil v ljubljani in rabil termalno pasto za procesor. Ni je računice, da se jim je tisto splačalo dostavit
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
@zakon
men se zdi, da jim pošta dostavlja jesenice-lj (vsaj včasih je bilo na škatli od pošte listek)

Ok sam res nisem šel računat, sam tkole na pamet na hitro mi je pa hecno, zakaj nimajo svojga kombija. S tem bi se znebil tudi pakiranja v njihove brandirane škatle. Če grem osebno iskat ne potrebujem dodatne škatle.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
@zakon
men se zdi, da jim pošta dostavlja jesenice-lj (vsaj včasih je bilo na škatli od pošte listek)

Ok sam res nisem šel računat, sam tkole na pamet na hitro mi je pa hecno, zakaj nimajo svojga kombija. S tem bi se znebil tudi pakiranja v njihove brandirane škatle. Če grem osebno iskat ne potrebujem dodatne škatle.
Kombi je treba kupit in vzdrževat+ zaposliti šoferja in ga seveda plačevati...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
@zakon

Kaj si nor, kolko to stane. Če hočejo imeti prihranke potem naj zaprejo svoje poslovalnice v LJ in MB, ker sedaj jim itak ne bodo hodili na osebni prevzem. V čem pa se sedaj še sploh razlikujejo od konkurence. Jaz osebno sem prav zaradi tega marsikaj kupil pri njih, sedaj pa itak vseeno, ker moram plačati tudi osebni prevzem.
bonk.gif

AndrejBiz

Pripravnik
13. jun 2009
46
0
6
verjetno so to tudi naredili zato, da bomo nehali hodit v poslovalnice in jih bodo lepo zaprli.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.925
113
40
MB
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
@zakon

Kaj si nor, kolko to stane. Če hočejo imeti prihranke potem naj zaprejo svoje poslovalnice v LJ in MB, ker sedaj jim itak ne bodo hodili na osebni prevzem. V čem pa se sedaj še sploh razlikujejo od konkurence. Jaz osebno sem prav zaradi tega marsikaj kupil pri njih, sedaj pa itak vseeno, ker moram plačati tudi osebni prevzem.
bonk.gif

osebni prevzem je še vedno brezplačen za naročila nad 50 € in za bankredite, seveda pa ostaja vse nespremenjeno za VIP uporabnike.