če kdo naroča kakšno malenkost na mimovrste je do 27.6. gratis dostava z kodo: slo_tech_rox
LPWWY
p.s. sem jo pravkar izprobal in deluje
LPWWY
p.s. sem jo pravkar izprobal in deluje
Kombi je treba kupit in vzdrževat+ zaposliti šoferja in ga seveda plačevati...Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
@zakon
men se zdi, da jim pošta dostavlja jesenice-lj (vsaj včasih je bilo na škatli od pošte listek)
Ok sam res nisem šel računat, sam tkole na pamet na hitro mi je pa hecno, zakaj nimajo svojga kombija. S tem bi se znebil tudi pakiranja v njihove brandirane škatle. Če grem osebno iskat ne potrebujem dodatne škatle.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kombi je treba kupit in vzdrževat+ zaposliti šoferja in ga seveda plačevati...Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
@zakon
men se zdi, da jim pošta dostavlja jesenice-lj (vsaj včasih je bilo na škatli od pošte listek)
Ok sam res nisem šel računat, sam tkole na pamet na hitro mi je pa hecno, zakaj nimajo svojga kombija. S tem bi se znebil tudi pakiranja v njihove brandirane škatle. Če grem osebno iskat ne potrebujem dodatne škatle.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik Fusion pravi:
@zakon
Kaj si nor, kolko to stane. Če hočejo imeti prihranke potem naj zaprejo svoje poslovalnice v LJ in MB, ker sedaj jim itak ne bodo hodili na osebni prevzem. V čem pa se sedaj še sploh razlikujejo od konkurence. Jaz osebno sem prav zaradi tega marsikaj kupil pri njih, sedaj pa itak vseeno, ker moram plačati tudi osebni prevzem.