Miklavževo darilo za Alterjevce

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Pač leto se počasi zaključuje in ker ste Alterjevci kar dobre stranke, ponudim prvemu, ki me klikne na ZS 30%, promocijski popust na klimatsko napravo Mitsubishi, Toshiba ali Daikin.

Ta ponudba velja samo za naprave brez vgradnje velja samo ta teden.

Lep dan

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Rabim eno multi split : 1 zunanja in 2 notranji - Mitsubishi. Do obeh notrajih imma potegnjene cevi za 3,5 kw. Hladile bi 2x 40m2.

Kaj priporočaš? Kakšna je cena?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Pač leto se počasi zaključuje in ker ste Alterjevci kar dobre stranke, ponudim prvemu, ki me klikne na ZS 30%, promocijski popust na klimatsko napravo Mitsubishi, Toshiba ali Daikin.

Lep dan
Zakaj pa tega nisi prej ponudil
confused-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:

Lep dan
confused-1.gif

Danes dobil ponudbo od uvoznika prav za ta namen... Sicer pa tebi nebi kaj dosti spremenili, ker bi pa bila montaža za tisto razliko dražja
evil.gif
Zato tudi ta ponudba velja izključno samo za napravo.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Danes dobil ponudbo od uvoznika prav za ta namen... Sicer pa tebi nebi kaj dosti spremenili, ker bi pa bila montaža za tisto razliko dražja Zato tudi ta ponudba velja izključno samo za napravo.
Saj se salim. Ponudba je bila korektna in izvedba perfektna
wink-1.gif

nahrung002.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Rabim eno multi split : 1 zunanja in 2 notranji - Mitsubishi. Do obeh notrajih imma potegnjene cevi za 3,5 kw. Hladile bi 2x 40m2.

Kakšen je pa cenovni rang take naprave?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:

Lep dan
confused-1.gif

5.12. je miklavž
grims-1.gif

Ti bi pa padel pod noč čarovnic
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:

Kakšen je pa cenovni rang take naprave?

To je meni montiral. Super zadeva. Model z ionizatorjem, inverterjem, plazmo... 1500 nekje, ce me spomin sluzi.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hvala. Pred dvema letoma mi je naš lokalni zagotavljal, da se takšna split zadeva začne od 3,5 jurjev naprej in sem potem pristal na navadno Daikin 4,2 kW.

Bo treba zamenjat mojstra. (Seveda sem mu verjel na besedo
jezen.gif
)

Nazadnje uredil moderator:

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Ali obstaja klima, ki menjuje tudi zrak? [/quote

Da, Daikin ururu sarara. Proizvajalec pravi: Edina klimatska naprava na svetu, ki nudi popoln nadzor nad kvaliteto zraku v prostoru: nadzira temperaturo, vlažnost, prezračevanje in čiščenje zraku.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Ali obstaja klima, ki menjuje tudi zrak?

Moraš pa se tudi vprašat čemu jo boš rabil. Ker na koncu si marsikdo premisli...

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Igi, a je to podobno unmu rekuperatorju, k si ga videl pri nas? Manj zmogljivo?

Ni podobno...
Na zunanji enoti je ena "naprava", ki iz zunanjega zraka skoncentrira vlago. Med notranjo in zunanjo enoto je dodatna cev premera cca. 32mm. In po tej cevi potem zunanja enota vpihava svež in po potrebi navlažen zrak. Je zanimivo. Deluje, ampak samo če je klima ves čas vklopljena. Drugače preko te cevi na hitro prezračiti ne moreš. Ni pa tu rekuperacije. Je pa vsekakor bolje kot nič. Po drugi strani je pa cena...

Ima en forumaš ta multi sistem. Če se bo oglasil bo sam komentiral kaj in kako še iz izkušenj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
supplies fresh air ventilation and can also humidify or dehumidify at the touch of a button to create a completely comfortable indoor climate.

No to je dobro vedeti, da že obstajajo takšne klime. Cena pa tudi ni pretirana, če pogledaš kaj vse ponuja.