Mika Kojunkoski v...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
A je kdo za to, da pride Mika na čelu slovenske skakalne reprezentance? Sicer je 250 jurjev na sezono kar veliko, ampak že takšno ime bi po mojem brez težav prineslo dovolj sponzorskih sredstev...

Če drugače ne, se pa odpre posebna (Alter) linija na 1919 in vsak osmi Slovenec prispeva 1 euro na leto. Meni ne bi bilo težko...
Pa bi potem na čeladi in kapah bil napis Alter namesto Gorenje...
cheer.gif

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Sam hudiča a pa mamo tolk alkohola pri nas za njega :p?

Sicer sem pa jst rajš za to, da vsak državljan z volilno pravico donira 10€ za Planico in tako postavimo novo in večjo in da rekord spet pride nazaj k nam.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
No, jaz sem čisto resno mislil s tisto željo, da pride Mika na čelo reprezentance... Tisto s sponzorstvom in donacijami je bil manjši hec.
tongue-1.gif

V glavnem, Planica 2017 z Miko na čelu... Pa nordijski center bo se uredil...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Mika je sprejel službo v finskem ministerstvu za šport, tako da nič ne bo.

Pa tudi če bi bil fraj, lahko na podlagi intervjuja z Zupanom in Kranjcem rečem "sanjaj svija kukuruz"...

http://www.zurnal24.si/zimski-sporti/intervju-skoki-kranjec-zupan-planica-206285/clanek
V kolikor je Žurnal pač kredibilen.

Sicer pa tole bolj spada v podforum šport.

Brezveze tujce uvažat. Ker so večji problem pri nas v takih "zvezah" pijavkarji, ki se vtikajo s svojimi interesi v delo profesionalcev in hromijo tiste, za katere se na koncu koncev tudi gre - športnike in njihove uspehe.