MICROSOFT KLIC IZ TUJINE

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
vceraj sem dobil klic iz tujine in sicer nek tip se je predstavil, da klice v imenu microsofta in da je moj comp zlorabljen in mi delil nasvete itd. Seveda gre tukaj za mrežni marketing. Zanima me,če je kdo že imel podoben primer in koliko so mu odtrgali iz računa,ker se baje nekaj malega v % vseeno plača, kljub temu da klic sprejmeš.

lp

hgard

Guru
22. jul 2007
4.098
590
113
Zgleda so včeraj imeli akcijo po Sloveniji. Kar nekaj jih je dobilo podoben klic.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.519
783
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
vceraj sem dobil klic iz tujine in sicer nek tip se je predstavil, da klice v imenu microsofta in da je moj comp zlorabljen in mi delil nasvete itd. Seveda gre tukaj za mrežni marketing. Zanima me,če je kdo že imel podoben primer in koliko so mu odtrgali iz računa,ker se baje nekaj malega v % vseeno plača, kljub temu da klic sprejmeš.

lp

In na podlagi cesa naj bi ti trgali kar iz racuna? Nekateri izgleda prevec berete spam in verizna sporocila, kjer take zadeve radi pisejo... Dohodni klic je pri nas vedno brezplacen... Ce se nahajas v domacem omrezju oz. ce gre za stacionarni telefon...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Da ti ta KRs selnica kar on ne organizira teh klicev in zaračunava provizijo?
Zamenjaj ga.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:

lp

Citat:
Dobivamo prijave telefonskih klicev iz tujine, kjer sogovornik v slabi angleščini pove, da dela za Microsoft oz. da gre za podporo Windows uporavnikom, ter da imamo okužen računalnik. Želi dostop do sistema. Gre za prevaro! Če prejmete tak klic, prosite sogovornika, naj pokliče "vašega brata" na številko 059215365.

Vir: Varni na internetu [Facebook stran]

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Avtomatsko samouničenje.
evil.gif

Podobne teme

I
Odgovori