Micro SIM

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ojla

a ima kdo tiste klešče za izrezat microSIM iz navadne SIM (da mi ostane še okvir), pa da je iz Ljubljane, Kranja, Kamnika (oz. ta okolica)?

Hvala

P.S. Na prodajno mesto naročit kartico ali plačat izrez grem lahko sam, tako da takih nasvetov ne potrebujem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem pri Bobu in ko sem menjal telefon, sem šel na Simobil, tam gratis odreže, samo reče na lastno odgovornost.

Skratka ni za plačat.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Okvir bi bil za backup...
@Snecer. Saj če vzamem telefon dobim tudi microSIM zastonj, pa če operaterja menjam tudi.
Ne vem če TS to naredi na zahtevo uporabnika (obreže SiM)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.115
10.968
113
kod Džej-Zija
TS ne obrezuje, ampak ti zamenja kartico in to zastonj, narejeno takoj. Seveda v njihovih centrih, ne pri pogodbenikih. Nova kartica ima ravno tako okvir, da jo lahko uporabiš v starejših telefonih. Preverjeno pred dobrim mesecem.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.115
10.968
113
kod Džej-Zija
Če ti pravim, kot naročnik sem izvedel zamenjavo pred enim mesecem. Razen če se je v tem času dramatično spremenila njihova politika.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
OK. Kje si to izvedel? Si istočasno kupil tudi aparat v akciji?

Če kupiš aparat je menjava brezplačna, sicer pa moraš novo SIM sam plačati. Obrezujejo pa kolikor mi je znano ne.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Mam jst
wink-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.115
10.968
113
kod Džej-Zija
V TS centru v Cityparku, LJ. In ne, nisem nabavil aparata. Tja sem uletel z željo po menjavi in ta je bila zastonj. Tudi nisem paketa spreminjal ali česa podobnega, samo zamenjal kartico.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.739
113
EU
V City parku MB na Simobilu. Vstavi v napravo kot sponkač, stisne in ti ven da oba kosa. Takoj vstavil nazaj v stari telefon in delalo.
Pozneje malo robove fino pobrusil s pilico za nohte in vstavil v Moto G.
cool-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz sem predlani na hrvaškem kupil za mobilni internet predplačniško, pa je bila navadni sim, sem jo kar na približno s škarjami obrezal, pa je delalo. Edino res pa ni bilo varjante, da jo nazaj skup sestaviš.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
V TS centru v Cityparku, LJ. In ne, nisem nabavil aparata. Tja sem uletel z željo po menjavi in ta je bila zastonj. Tudi nisem paketa spreminjal ali česa podobnega, samo zamenjal kartico.

+1

se mi pa zdi, da je pogoj, da ti dajo novo sim, da imaš aparat, ki podpira to kartico. Vsaj mene je vprašal kater telefon imam in se mi zdi, da je potem to zabeležil v računalnik. Ni mi pa bilo treba nič dokazovat. Nova sim je bila takoj aktivna.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
+1, Včeraj sem šel urediti vezavo za mojo ter ko sva bila že tam sem rekel če mi še to zamenja
Je bilo free prav tako prenos številk iz stare na novo.

Sva pa prav tako za mojo pred nekaj meseci šla k tistemu posredniku v cityparku(ker je bila pri TS vrsta) je rekel da bo menjava 10€ + zaračunati je hotel prenos številk(sva nujno rabila) No na položnici ni bilo dodatka za menjavo sim. Številke sem pa raje sam prenesel.Je pa nekajkrat poudaril da nima vezave ter naj jo vzame, čeprav sva bila tam zato ker na moto g ni prijela prastara sim.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Evo rešeno. Sva šla z Guardyjem na kofe pa mi je obrezal. Kartica deluje v obeh načinih...