Michael Jackson?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pravkar sem imel s hčerko debato, kako z njim.
sprasujem se.gif

Jaz pravim, da - če so ga že v njegovih zadnjih 10. letih življenja osamili, naj ga tudi sedaj postijo pri miru. Namesto tega se zdi, da so v bistvu komaj čakali na njegov konec in sedaj lahko 'na polno harajo' z njegovo zapuščino - dobro muziko.

Meni se zdi zadeva zelo nizkotna. Možakar je delal dobro glasbo, (vendarleedenkidela nekaj drugega, kot tisti samogovori oz.rap!). Ko so naredili bojkot, je nastala 10 letna luknja njegovega žanra. Sedaj, ko ga ni več, pa služijo na polno z njegovim delom!

Kaj je on delal z otroki in tiste 'rekla - kazala', je dokazljivo tako kot pri našem primeru Janša. Zakaj se torej svet lahko obnaša "tako kot hijene"?

(Janšata sem obesil zraven samo kot primer, da ne bi bilo pomote!)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.304
7.058
113
S katerim "kraljem" pa ne služijo po njegovi smrti? Elvisom? To pa sta edina kralja, ki sta kdaj živela in folk še vedno služi mastno na njima.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj pa delajo z njim? OK, pojavi se kak trač 2x na leto, kaj drugega pa ne. Ali misliš na 2 albuma, ki so ju izdali po smrti? Prvi je res bil kar precej slab, ni bilo kaj dobrega gori, dvom obstaja celo če je dejansko njegov glas pri vseh komadih.

Tale drugi (Xscape) pa je še kar OK, čeprav 8 komadov za en album? Se pa vidi, da so uspeli tokrat prepričat nekatere izmed ljudi, ki so dejansko sodelovali z njim v času slave, recimo Paul Anka.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
A nej se ga kar pozabi? hvala bogu folk recimo se zmer mixa 2paca....pa dobr to pocnejo. pa je model mrtu ze 20 let.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne. Kot najbolj povprečen slovenec, ki rad posluša skladno glasbo, me je pač zbodlo že v samem začetku, da so ga naenkrat začeli obtoževati raznih škandalov in prenehali čez noč vrteti njegovo gasbo, čeprav je bila še malce prej vsaka deseta njegova.
Takoj sem opazil v vseh možnih medijih - nič Jacksona! Torej bojkot.

Sedaj, ko je umrl, ga pa na polno spet šopajo vsepovsod!

Kaj je tu čudno?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
se mi zdi da ga na radiu slišim ravno toliko kot 10 let nazaj - bolj malo. sicer pa vsaka nova pesem se veliko vrti potem pa utone v pozabo. tudi "klasike" se ne stalno vrtijo 50 let.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Mimogrede, prepozna kdo fanta v rdeči jakni iz te reklame? Pa ne gledat v komentarje ali kaj podobnega
smile-1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A so Indijci Borata pa Jacksona zmiksal???

Verjetno je to top hit pri njih

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Na Jacksonov račun ne zaslužijo prav veliko - mogoče s temi albumi. Najbolj služijo s strani Elvisa, kateri ima na stotine "dvojnikov" ki nastopajo po Las Vegasu in drugod po svetu, da bi ljudje "doživeli" Elvisa v njegovem času, ko je še živel. To je služenje na njegov račun. Če bi vsem tem nastopajočim dvojnikom skupaj zračunal zaslužek, bi lahko šteli v mio. dolarjih.

Glede Jacksonove smrti pa bom samo tako rekel ... Njegov zdravnik ni nič kriv, kriv si je sam, ker je pojedel preveč tablet. Sicer pa, glede na to, da je bil od zunaj cel umeten, je tak sploh čudež, da je živel tako dolgo.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Na Jacksonov račun ne zaslužijo prav veliko - mogoče s temi albumi.

Mogoče, ja. Ampak ne več kot kakih 100 dolarjev. Al pa še tolk ne.