Mi iz 80ih

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Lepo narejeno, edino glasbena podlaga je zgrešena. Bolj bi pasala v 90-ta ne pa v 80-ta.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Homofob
rolleyes-1.gif

Naj si zapomni (avtor), da so vedno bili so in bodo.
Mogoče le bolj alji manj izpostavljeni
write.gif

Ali pa ima slabe izkušnje iz 80'
grin1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.478
449
83
se strinjam z vsemi, sam sem pomislil na iste stvari
smile-1.gif

ampak kljub temu je kul
zmaga.gif

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
hehe a smo res že tolk "stari" ?
smile-1.gif

Jaz sem se prvič to vprašal že pred dolgimi leti, ko so nam v firmi na proslavi (sicer ne vem že česa) otroci iz sosednje šole zapeli:
"Moj dedek je bil partizan..."

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kr dlake so mi šle zaj pokonci ko sn to gledal.......
crazy1.gif

Zaj pa si lahko pojemo še samo ono.......for ever young
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Čudno, pa bolj ali manj vse kar vidiš v gornjih videih, je produkt kapitalizma.
aplauz.gif

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Čudno, pa bolj ali manj vse kar vidiš v gornjih videih, je produkt kapitalizma.
aplauz.gif

Točno tako!
Ampak za zakon(poroko) pravijo: Vsi, ki so zunaj, si želijo noter. Ko so pa enkrat tam, bi pa vsi radi spet ven!
Mogoče velja to tudi za kapitalizem?

D_K

Guru
24. sep 2007
3.071
849
113
Ta leta in kako je bilo prej "boljše" sploh nima veze. Takrat smo bili otroci in normalno, da je bilo boljše kot zdaj. Sploh če smo živeli brezskrbno otroštvo.
Tudi otroci generacije 00, se bodo spominjali let 00, kot najboljših. Verjemite mi, njim bo še težje, ko bodo gledali nazaj. Napredek in spremembe so vedno večje.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Itak, čez 20 let bodo delali videe kak je blo leta 2009 vse še preprosto, ko sta obstajala Facebook in Twitter, bogve kaj bo čez 20 let aktualno, tweeti kr direkt v možgane
tongue-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.071
849
113
Še na WC, neboš več mogo normalno, ker boš telefonski klic-e sprejel kar brez mobitela
smile-1.gif

Življenje je prej blo res manj stresno, tud zveze so pomoje funkcionirale boljše, ker pač ni blo mobitelov in podobnega sranja ki omogočajo komunikacijo karkoli. Mislim zdaj če nena babnci odpišeš v roku 5 min je že cel hudič. Prej je blo vse bolj na izi
smile-1.gif
Sploh povedatr si si mel več, ker se nisi skoz visel na rač. in na telefonu.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
gsm je bil prva stopnja. druga počasi prihaja. to je to ko je vse gps podprto. malo pobrskaj po novih aplikacijah za telefone. vsaka druga je že geotaging. še malo pa bomo vsi pikice na zemljevidu
smirk-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Še na WC, neboš več mogo normalno, ker boš telefonski klic-e sprejel kar brez mobitela
smile-1.gif

Življenje je prej blo res manj stresno, tud zveze so pomoje funkcionirale boljše, ker pač ni blo mobitelov in podobnega sranja ki omogočajo komunikacijo karkoli. Mislim zdaj če nena babnci odpišeš v roku 5 min je že cel hudič. Prej je blo vse bolj na izi
smile-1.gif
Sploh povedatr si si mel več, ker se nisi skoz visel na rač. in na telefonu.

cheer.gif
To ja si se zmenil za zmenek ob recimo 20h in sta bila oba točna.
Zdaj te pa pokliče/pošlje SMS 1 minuto prej da bo zamudila 20 minut
bonk.gif

Pa fotke ma včasih si jih čakal cel teden ali več, da si jih dobil razvite in potem jih je imel samo eden in so šle naokoli ob kofetu nazaj si jih ponavadi dobil vse zapacane ampak si bil ful ponosen na to ker je šlo skozi toliko rok.
Zdaj ja zdaj je pa v roku 1 minute vse na facebooku od pijanih in nagih nazaj.
Mam čez 1000 "prijateljev" (mam še posebno skupino res pravih prijateljv, ki jih je okoli 50) in zadnje čase ni več lepih žur fotk vsi kr neki kozlajo, kažejo pire...
bonk.gif
in to so javne, da vsi vidijo vključno z starši. Jaz take fotke dam pod zasebne in samo tistim, ki so bili tam.

Meh meni je bilo v 90 še tanjabolš (83 letnik) pa do 2001. Zdej pa vsi nekam hitijo ni cajta niti za en pošten žur do 4-6 zjutri.
Je treba zgodi vstat za službo pol si pa do 5 zvečer tm.