Metuljček ali kravata? Moška obleka

casio

Fizikalc
19. nov 2014
536
28
28
Letos imam v koledarju par večjih dogodkov in sem bil primoran kupiti moško obleko. Kupil sem že suknjič, hlače ter belo srajco z dolgimi rokavi in se mi je zataknilo pri odločitvi kravata ali metuljček. Če že kravata kakšna barva najbolj paše zraven?
Prvi dogodek, ki me čaka kmalu je maturantski ples, kjer moram pred par 100 ljudi tudi nekaj malega povedati. Kmalu za tem me čaka še od kolega poroka...itd.

Poleg tega izbiram še čevlje in sem se nekako vpičil v črno barvo. Kam jih je najbolje iti iskat za razumsko ceno?

Hvala, ker mi pomagate
srce-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Pa jst bi na srajco z obleko probal več kravat in metuljčkov... glede na to, da imaš več dogodkov ni nič narobe če imaš več kombinacij, predvidevam, da nočeš biti na vseh slikah isto oblečen.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Najbolj in bo z leseno kravato
bo uporabna še za šeškanje...
hysterical-1.gif

belo srajco? bruh... daj kakšno drugo barvo raje.. kravata večbravna v zvpenjajočimi črtami (nikar je ne nosi na pogrebu če je med pomembnimi čartovanimi dogodki tudi ta)

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Kaksne barve imas obleko?
Mislim, da so trenutno zelo popularni rjavi cevlji
Spodaj imas tabelo "do's and dont's":
Ne znam prilepiti slike, zato link

Meni se zdi kravata boljsa izbira. Te so na voljo prakticno v celem barvnem spektru, z vzorci in brez.
Verjetno bi ti prodajalka najbolje svetovala na lokaciji.
Najlazje bi ti bilo izbrati vse naenkrat
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Kravata all the way. pa Majca tud ni treba da je bela.
Tudi obleka ne rabi bit črna. To je največja zmota.

casio

Fizikalc
19. nov 2014
536
28
28
Obleko sem kupil v Zari brez čevljev, ker niso imeli nič pametnega. Emporium samo od daleč gledam, ker je drag
roza.gif

Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Pa jst bi na srajco z obleko probal več kravat in metuljčkov... glede na to, da imaš več dogodkov ni nič narobe če imaš več kombinacij, predvidevam, da nočeš biti na vseh slikah isto oblečen.

Imaš prav ja.

Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Znas zavezati metuljcka?
smile-1.gif
Jap. Pa kravato tudi
tongue-1.gif

Citat:
Uporabnik DoR pravi:
Kaksne barve imas obleko?
Mislim, da so trenutno zelo popularni rjavi cevlji

Obleko imam v celoti črno, spodaj pa belo srajco. Vidim, da spadajo črni čevlji zraven ja.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
black tie
smile-1.gif

onadva-400x300.jpg

A ne no
aplauz.gif

Maturanci so nek wanabee gala plesi, kjer se greš pokazat, večinoma za starse. Če gledaš nase, obleci nekaj kar ti bo dalo dober občutek, ne pa da boš ves zategnjen - kar na maturancu si lahko, na kolegovi poroki hoces biti pa relaxed. Kompromis
smile-1.gif

casio

Fizikalc
19. nov 2014
536
28
28
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Maturanci so nek wanabee gala plesi, kjer se greš pokazat, večinoma za starse. Če gledaš nase, obleci nekaj kar ti bo dalo dober občutek, ne pa da boš ves zategnjen - kar na maturancu si lahko, na kolegovi poroki hoces biti pa relaxed. Kompromis
smile-1.gif

Moj maturanc je že mimo. Na tega grem kot gost s tem, da moram še nekaj malega povedati pred celotno publiko
redface-1.gif

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Emporium ima nad sivalnico "zadnje kose" obuval. Znas najti kaksen dober deal.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Jaz čevlje zadnje čase kupujem izključno v Alpini. Prvo pogledam na netu, pol pa izberem še trgovino, kamor grem nabavit.
Glede srajce svetujem več srajc z dvojnimi ovratniki.