metconv.log in Word 2007

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
A mogoce kdo ve, v cem je fora, da se vsake toliko casa pri odpiranju nekaterih dokumentov v Word 2007 pojavi eno sporocilo o napaki in kreira datoteka metconv.log (v folderju, v katerem je dokument, ki je bil odprt)? Malo je motece (sploh zaradi "smeti" oz. te datoteke, ki izgleda fiksna oz. vedno enaka), pa nobenega ucinka ali dejanske napake ni opaziti; se da to kako ukiniti?

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Ce prav razumem, je krivda v nekaterih dokumentih, ki so bili mogoce napisani v verziji 2002, in smeti potem kvecjemu "primanjkljaj" add-ina? Namrec, 2007 je bila na tej masini instalirana from scratch in tu ni bilo nikoli starejsih verzij officea.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Očitno. Se boš pa sam moral odločiti ali boš "doinštaliral" ta stari add-in ali ne (po poročanju drugih jim je pomagalo).

Je pa tole spet ena "biserna" malega mehkega.

BTW - tri mesece nazaj sem v službi prešaltal iz Office 2003 na 2010 - prejšni teden mi je zdravnik končno razpolovil predpisano dozo apaurina. Sedaj pri meni sesutje Excela, PPja ali Worda ne povzroča več nekontroliranih izpadov drenja in razbijanja - sedaj med nasmeškom samo še narahlo preklinjam.