Metanje "ven"

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Peromat

Pripravnik
25. jul 2012
33
0
6
Ugotavljam, da me v druzbi vedno bolj moti, ce se kaksen posameznik vn mece do te mere da drugi sploh ne morejo pridt do besede. Mam ene par kolegov/znancev, ki so 1 na 1 super ljudje, cim pa smo v druzbi na pijaci (predvsem ce so okol punce) jim pa proradi ego in postanejo neznosni. Majo monologe, forsirajo svoje price, vice, fore - in ce se folk hoce ukljucit v debato ga tip na egotripu dobesedno zatre al pa ne reagira in samo se naprej fura svojo prico. Glede na to da sem ucitelj anglescine mi dost bolj sede demokraticna debata, kjer se folki med sabo poslusajo, da ima vse en flow... ne pa da se en nonstop vn mece in preusmerja vodo na svoj mlin. Kaj vi pravte na to? Ker mene ze resno ma, da bi takemu tipu cloveka direktno reku nej bo tih, nej se neha vn metat in nej tud mal poslusa. Samo valda, ker smo kulturni ljudje se pac v druzbi (predvsem ce so folki med sabo ne poznajo najbolj) ne sme direktno popizdit

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
tebe to moti da so tvoji kolegi bolj zanimivi za punce kot ti,ker si preveč tiho in ne znaš navezat takšne teme pogovora da bi punco privabil na svojo stran in hkrati naredil druge za njo nezanimive...

1. začni čimveč spraševat
2. ko dobiš odgovore takoj naprej sprašuj
3. beseda mora tečt o tistem kaj ti rad delaš počneš itd...tako se nebo mogel noben drugi zraven v pogovor vmešat in bit preveč pameten
smile-1.gif

4. čimveč jim kontra sekaj in jih osmeši
5. in si zmagovalec
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Rešitev je enostavna: družiš se s tistimi, v družbi kateri ti je prijetno. Če pa slučajno naletiš na "prijatelja od prijatelja", pač stisneš zobe, saj veš, da ti tega ne bo treba poslušati pogosto.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Peromat pravi:
Ugotavljam, da me v druzbi vedno bolj moti, ce se kaksen posameznik vn mece do te mere da drugi sploh ne morejo pridt do besede. Mam ene par kolegov/znancev, ki so 1 na 1 super ljudje, cim pa smo v druzbi na pijaci (predvsem ce so okol punce) jim pa proradi ego in postanejo neznosni. Majo monologe, forsirajo svoje price, vice, fore - in ce se folk hoce ukljucit v debato ga tip na egotripu dobesedno zatre al pa ne reagira in samo se naprej fura svojo prico. Glede na to da sem ucitelj anglescine mi dost bolj sede demokraticna debata, kjer se folki med sabo poslusajo, da ima vse en flow... ne pa da se en nonstop vn mece in preusmerja vodo na svoj mlin. Kaj vi pravte na to? Ker mene ze resno ma, da bi takemu tipu cloveka direktno reku nej bo tih, nej se neha vn metat in nej tud mal poslusa. Samo valda, ker smo kulturni ljudje se pac v druzbi (predvsem ce so folki med sabo ne poznajo najbolj) ne sme direktno popizdit
vprašanje? Ti gre angleščina bolje od slovenščine?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Dodatek: tech111 ti je čisto prav odgovoril. Če se v "družbi" obnašaš kot tule gor ni čudno, da te nobena ne porajta.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
A zdaj pa boste njega okrivili, ker ljudje niso sposobni normalne komunikacije. Tud meni gredo taki tipčki na jetra. Samo jaz se jim v obraz smejim, ko pa se jih naveličam pa grem.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.792
113
razlika je v govorcu ali pa ven metajočim "look at me, kak wannabe car sem" cepcem.

če je tebo to isto, pol si itak ona scena,kar tega tipa moti.

Peromat

Pripravnik
25. jul 2012
33
0
6
se pravi da 90 % populacije alterju pašeejo take ženske ko se ven mečejo pa so že zafnane pa tko ... ? očitno je tk no.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
razlika je v govorcu ali pa ven metajočim "look at me, kak wannabe car sem" cepcem.

če je tebo to isto, pol si itak ona scena,kar tega tipa moti.

Odvisno je tudi, kako ga on vidi in kaj je res.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne samo učitelj, vendar učitelj jezika, res da tujega, a vendar. Dokler ne znaš lastnega jezika, težko učiš tujega, vsaj meni se zdi, lahko pa, da se motim.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Al si nametal teh vejic.
tongue-1.gif

@avtor: Če ti družba na odgovarja: "Fantje, adijo, se vidimo naslednjič!" Samo glej, da ne boš tega počenjal v nedogled, ker se ti zna zgoditi, da se enkrat pač ne boš imel s kom posloviti, ker boš sedel sam.
tongue-1.gif

@MadMitch: Sem jih tudi jaz nekaj nametal.

Peromat

Pripravnik
25. jul 2012
33
0
6
tu gor ste sami spamerji pm !! zdj bote pa men težil kok je treba pisat !! koji [cenzura] ma veze kak šiht opravljam. degeni brez primere ste sam to lahk rečem. so mel na slo-tech čist prav o tem forumu

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.792
113
opa, hater serijsko?

upam, da ne bo kakšnega streljanja zdaj na kakšni premieri :S

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.