Mestno/treking kolo

as21

Fizikalc
18. dec 2007
795
27
28
Kupujem žensko mestno/treking kolo- žal ponudbe omenjenih izvedenk ni na pretek saj kot kaže niso pretirano zanimiva.
Kolo bo 95% v uporabi za mestno vožnjo v LJ-pogoj so luči, strešice in dovolj močen prtljažnik za otroški sedež. Če je lažji je to plus. kolo mora biti uporabno za velikost 170-175cm.
Kaj predlagate-največjo ponudbo ima Dechatlon-ne vem pa koliko bi zaupal njihovim izdelkom? cena do max okoli 700€.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.294
202
63
Rogo prodaja cel kup te robe. Za vožnjo po mestu služijo svojemu namenu.
Kar se tiče otroškega sedeža - večinoma se itak montira na namenski nosilec direktno na okvir kolesa, tako da prtljažnik tukaj ne igra nobene vloge.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in Pepe

as21

Fizikalc
18. dec 2007
795
27
28
Trenutno imam ogledano Tole
Sem videl tiste v Rogo,ampak se mi zdijo težka in čisto osnovna. Iščem nekaj za dlje časa, zato bi dal tudi 200-300€ več ce je smotrno

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.785
7.337
113
pri taščici
Shranjevanje, "parkiranje" imas urejeno, ali bo prvi teden dobil novega uporabnika ki ga ti ne bos nikdar spoznal?
Ljubljani baje kar nekaj koles izgine lastnikom

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.294
202
63
Jaz trenutno že četrto leto vozim mestno kolo, kupljeno v Rogošportu. Tisto ta osnovno. Uporabljam ga skozi celo leto. Pozimi ga sol precej uničuje, saj železni deli hitro začnejo rjaveti (okvir je ALU), nekaj škode se naredi po kolesarnicah, zamenjanih je bilo že nekaj gum in zračnic. Tudi glede na precejšnjo šanso, da ga kdo kje drapne (ni vedno parkiran samo pred službo in doma) nimam nobene želje dajati toliko denarja za mestno kolo. Ko bo ta odslužil, grem po drugega in je to to. Kolesarjenje po mestu v službo in nazaj pač ni nek kolesarski užitek, kjer bi oprema kolesa (in posledično njegova cena) igrala neko pomembno vlogo. Samo v razmislek.