Messer Slovenija

Tanja75

Zelenc'
12. jan 2012
3
0
1
Opravičujem se če mogoče nisem na ta pravem mestu, prosim administratorja če lahko moje sporočilo preloži na ustrezno temo. Zanima me če kdo ima kakršne koli izkušnje s delom v podjetju Messer Slovenija (bivša Tovarna dušika Ruše). Kakšen kader zaposlujejo, kakšni so odnosi v podjetju, plače...karkoli? Po izobrazbi sem univ. dipl. ing. kemijske tehnologije.

Najlepša hvala v naprej za vsako informacijo!

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Če se mi prav zdi, Messer ni bivša Tovarna dušika. Je pa oboje locirano v Rušah,blizu drug drugemu.

Plače so pomojem različne od delovnega mesta,ampak kar lepe. I guess
smile-1.gif

Tanja75

Zelenc'
12. jan 2012
3
0
1
Hvala za odgovor, sem še enkrat pogledala na spletno stran, piše:

"Družba Messer Slovenija, d. o. o., je bila ustanovljena aprila 1992. Ustanovila sta jo Messer Griesheim iz Frankfurta v Nemčiji in Tovarna dušika Ruše iz Slovenije. Po večkratni spremembi lastniških deležev je zdaj 91-odstotni lastnik Messer Griesheim, 9 % pa predstavlja lastni delež družbe."

V vsakem primeru hvala, sem že začela verjeti da se gre za fantomsko firmo ker nikakor da dobim nekoga ki je slišal kaj o tej firmi ali pozna nekoga kdo dela tam...prav čudno...

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Jaz poznam vsaj 2 osebi. Mama od sošolca iz OŠ, znanka od mame,ampak ona je samo čistilka..

Firma pomojem kar dobro "laufa".

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.468
113
Citat:
Uporabnik Tanja75 pravi:
Opravičujem se če mogoče nisem na ta pravem mestu, prosim administratorja če lahko moje sporočilo preloži na ustrezno temo. Zanima me če kdo ima kakršne koli izkušnje s delom v podjetju Messer Slovenija (bivša Tovarna dušika Ruše). Kakšen kader zaposlujejo, kakšni so odnosi v podjetju, plače...karkoli? Po izobrazbi sem univ. dipl. ing. kemijske tehnologije.
Najlepša hvala v naprej za vsako informacijo!
Še poslovanje:

messer.jpg

terminator

Pripravnik
24. okt 2007
33
0
6
Dobro stojijo. Po moje, če dobiš službo je kot sekira v med. Jaz poslovno sodelujem z njimi in takšne korektnosti in sodelovanja, ki temelji že skoraj na prijateljstvu nisem doživel še z nobenimi poslovnimi partnerji. Da ne omenjam fešte v Goriških brdih. Jaz grem takoj tja delat, če le dobim priložnost.