Merilnik krvnega tlaka - kateri

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
228
2
18
Ljubljana
Stari Omron M1 je zgleda po 15-ih letih spustil "dušo", lahko da je šel samo gumb ON OFF, ker se ne prižge več.

Kaj kupiti sedaj, saj nam trg ponuje vse živo. Blagovne znamke nebi menjal, gledal sem Omron M10, ki pa je pri nas kot še mnogokaj skoraj enkrat dražji kot v tujini.

Na dan s predlogi!

22. jul 2007
13.409
1.660
113
124
Citat:
Uporabnik panaque pravi:
Stari Omron M1 je zgleda po 15-ih letih spustil "dušo", lahko da je šel samo gumb ON OFF, ker se ne prižge več.

Kaj kupiti sedaj, saj nam trg ponuje vse živo. Blagovne znamke nebi menjal, gledal sem Omron M10, ki pa je pri nas kot še mnogokaj skoraj enkrat dražji kot v tujini.

Na dan s predlogi!
klik sicer star model ampak ima pa vse funkcije, jaz sem iz tega linka že 2 nabavil, vse bp

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113
Sem se spomnil, ko sem prišel v bolnišnico na Pohorju na merjenje alergenov in mi je dala to na prst in sem imel zelo malo % (sem že pozabil) in me je malo čudno pogledala in rekla, da imam zelo nizko in naj globoko diham...
Pa sem že večkrat opazil, da ko je slabo vreme, malce težje diham in pridem do sape, kar me zelo moti pri telovadbi.
Pa še cena ni tako zelo pretirana.

rejp

Pripravnik
26. nov 2007
39
1
8
Jaz imam že 5 let Omron M3 in je super. Je enostaven, točen, hiter in ima možnost menjave manžet. Mi smo rabili za otroka in sem gor dal manžetko iz Amerike - čisto drugega proizvajalca in je super delovalo. Je pa res treba vsak merilnik od časa do časa kalibrirati.

lp

miha123

Pripravnik
30. nov 2010
286
7
18
@Denis potem pejt k pulmologu, da pogleda v čem je problem. Ne vidim kako ti bo merilec kisika koristil...