Merilec srčnega utripa "Lidl" problem

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
569
6
18
Že kar nekaj časa nazaj sem kupil merilec srčnega utripa v Lidlu. Komplet sestavlja pas, ki se namesti na prsni koš, merilec v obliki ročne ure, držalo za na nordijsko palico in nosilec (pas) za namestitev merilca na roko. Zadeva je kot nova, vendar nimam navodil, da bi povezal pas in uro. Na pasu ni nobene tipke, na uri so štiri. Mi lahko kdo svetuje kako to povezat ?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.876
6.960
113
Verjetno deluje pas "non-stop", ura pa samo lovi signal, ko ji to poveš. Lahko pa tudi ura deluje non-stop. Piše kaj na tipkah?

Je pa ponavadi tako, da moraš sinhronizirat uro in pas, šele potem deluje "non-stop".

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Že kar nekaj časa nazaj sem kupil merilec srčnega utripa v Lidlu. Komplet sestavlja pas, ki se namesti na prsni koš, merilec v obliki ročne ure, držalo za na nordijsko palico in nosilec (pas) za namestitev merilca na roko. Zadeva je kot nova, vendar nimam navodil, da bi povezal pas in uro. Na pasu ni nobene tipke, na uri so štiri. Mi lahko kdo svetuje kako to povezat ?

Poišči navodila tukaj:
http://www.lidl-service.com/cp...deLocaleAttr=sl

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
569
6
18
Podatki so:

ura za nordijsko hojo (Nordic Walking Watch)
Uvoznik Lidl Hrvatska, poreklo Kitajska
ima celo št.Art. 15561
proizvajalec SCNA

Ura ima tipke: esc, set, mode in start/stop
Na pasu tipk ni nobene

Kako sinhronizirati ti dve stvari če na pasu ni nobene tipke ? Torej je treba nekaj sprožit na uri, da išče pas in ga recimo najde. toda problem je še večji, če bi moral stisniti lahko tudi dve tipki istočasno. V navodilih, ki jih žal nimam bi to moralo biti napisano.

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
569
6
18
Ta drugi, ki je namenjen za kolo mu je podoben (moj je namenjen za nordijsko hojo). Opozorilna lučka je namesto z desne na spodnji strani. Nisem še zadevo preizkusil, po pregledu navodil, sem ugotovil, da je bil pas napačno nameščen. Pas se mora dati na kožo in ne kar čez majico, tu pa ni čudno potem, da ni delal. bom poročal.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Dobro je tudi pas malo navlažiti na stiku s kožo, da bolje zazna srčni utrip (sprememba el. naboja)...