Mercator popust 10%

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Ali kdo ve, kdaj bo spet popust 10% v Mercatorju?
Imam ogledanih veliko stvari v Mercatorju Črnuče in bi nabavil vse od enkrat.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Na žalost ne, ker nimam kupona
frown-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Dobiti ga je verjetno res nerešljiv problem. Hrano & co menda rabiš? In greš pač naslednji torek k najboljšemu sosedu. Ali pa kdo od prijateljev ali družine, ki kupuje tam.

Pomojem bistveno hitreje in lažje kot čakat na naslednjo akcijo s totalnim 10% off.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
enostavno spremljaj reklame na Tv-ju..tudi mi smo tam kupili karnekaj robe...žal brez popusta, ker prej sploh nisem nikoliopazil da bi imeli take akcije za oddelek Gradnja..bi se nam pa kar poznalo
frown-1.gif

Mercator

Zelenc'
5. maj 2011
10
0
1
Slovenija
Obišči stran
Živjo vsem skupaj.
Trenutno je kar nekaj popustov na razpolago.
smile-1.gif
Kot je že sporočil Carlito149, Torkov popust TO! ne velja v trgovinah M Tehnike, M Gradnje, M Pohištva, M holidays in Mercator Spletne trgovine ter Spletne trgovine Tehnika. Do jutri lahko prejmete še kupon za 9 % popust ob nakupu nad 50 € http://bit.ly/kyWhi9. Konec julija se zaključi trenutno bonitetno obdobje (http://bit.ly/mgdMbT), s čimer lahko koristiš še zbrane pike. V Spletni trgovini Tehnike pa ves čas potekajo določene aktivnosti, trenutno je 15 % popust na računalništvo in foto. Jutri so dvojne pike v vseh Mercatorjevih prodajalnah Market programa, poslovalnicah M holidays in Gostinstva, Modiani in Beautique, Intersportu in Hura. Brez skrbi, bodo pa v kratkem sigurno še kakšni popusti ali trojne pike v trgovinah M Tehnika, M Gradnje ali M Pohištvo.
Lep pozdrav!

Nazadnje urejeno:

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Naj mi nekdo pove, zakaj sploh kupovati v Mercatorju?? Jaz sem še vedno pri drugih ponudnikih našel iste zadeve ceneje, pa sploh niso imeli popustov ..

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Naj mi nekdo pove, zakaj sploh kupovati v Mercatorju?? Jaz sem še vedno pri drugih ponudnikih našel iste zadeve ceneje, pa sploh niso imeli popustov ..
Pohištvo od Alplesa je bilo najcenejše v Mercatorju, seveda, ko so imeli ta 10% popust.
Plus tega sem dobil na Pika kartico še 40 € dobroimetja.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
tudi jaz nisem nikoli zahajal tja (govorim za gradnjo)..samo ko smo kupovali tuše, tuš kabine, ploščice..se je izkazalo da imajo ravno to kar smo želeli (tako želje, kot mus zaradi samega stanja)...smo kupili ravnopri njih ...brez skrbi da greš pogeldat tudi drugam, pa na koncu spet tam pristaneš....takod a smo nakoncu kupili pri njih dva tuša, dve tuš kabini, ter komplet prloščice za kopalnico in WC...je pa res da bi zgoraj omenjenih 10 % prišlo sila prav, ker je bil znesek okoli 2 jurjev za vse skupaj

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
mercatorja tepe majhna trgovina v črnučah. Bi rabili kakšen res velik center, kjer bi bilo tudi več izbire.
Drugače pa se kar splača pri njih nabavit, vsekakor bolj kot pri merkurju. Če ujameš trojne pike pa tok boljš.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Še nekaj bi pri njih pohvalil....imajo brezplačno dostavo na dom!

(ko smo kupovali ploščice, sem najprejmislim da jih bom sam odpeljal, samo jih je bilo za cca. 700 kil...pa so lepo oni dostavili).

Druge, ki smo jih kupili v Bauhausu, sonas lepo ocurili še za cca. 40 EUR na prevozu
crazy1.gif
(Obi bi računal 25 EUR).

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Saj smo vprašali, verjemi.

Mercatorje bil znesek 400 EUR (ploščice) pa 0 EUR dostava, Bauahu nad jurja...doplačilo za dostavo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Prav si zasledila!

Danes je 10 % popust v gradnja in tehniki (za to sem siguren).

tako da..kdor je namenjen tam kaj kupit..naj izkoristi, pa če je prebral tule na forumu o popust je meni in grenivki dolžanp ijačo (grenivki Schweppes meni pa pivo
evil.gif
)

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Prav si zasledila!

Danes je 10 % popust v gradnja in tehniki (za to sem siguren).

tako da..kdor je namenjen tam kaj kupit..naj izkoristi, pa če je prebral tule na forumu o popust je meni in grenivki dolžanp ijačo (grenivki Schweppes meni pa pivo
evil.gif
)

Jah- bi dobila pa sem prepozno prebral
jezen.gif

Imam za kupit samo 12 palet betonskih blokov in par palet cementa
frown-1.gif

Danes bi prišparal več kot enega pešenega odojka
tongue-1.gif