Mercator nima več....

B81

22. jul 2007
37.692
10.967
113
Activia jogurtov. Prodajalka rekla, da so jim zaprli šifre in ne morejo naročit.

Ve kdo še za kak izdelek, ki ga ni več? (verjetno jih je kar nekaj).

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Počasi bomo uporabniki ugotovili kaj je dejansko prinesla prodaja Mercatorja Agrokorju.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Dosti izdelkov nimajo več, tudi lastne znamke ukinjajo (skuša z zelenjavo in eurocrem), jih prav tako nemorejo več naročit.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Počasi bomo uporabniki ugotovili kaj je dejansko prinesla prodaja Mercatorja Agrokorju.
Več slabega kot dobrega
uf-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
pa v čem je problem? pač prodajajo to kar se jim splača. kjer so večji zaslužki (cele grupe...)

madonca nč jokcat sej ste rekl da je treba prodat.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.640
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Je tu sploh še kak uporabnik Mercatorja? Jaz zavijem k njim, samo še če me zvija od lakote ali žeje, ali pa moram srat nujno, pa ni wc papirja. Da bi kak načrtovani nakup pri njih delal, se jih že več let izogibam na veliko.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Police so kr prazne. Imajo pa tudi zelo majhne zaloge vsega. Če bo hotel 3 pakete kakšnega soka naenkrat vzet, bi bil že problem. (npr. če hočeš ponucat pike).

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.090
113
Ne hodim, ker v našem kraju trgovina preprosto ni konkurenčna ostalim, ki so na voljo. Manjši Mercator in ima od nekdaj slabo izbiro ter zmeraj vrsto na blagajni, tudi če je samo en pred tabo, ker morajo zaposleni zaradi dolgčasa klepetati med sabo. Če pa kje padem na parkirišče kakega hipermarketa, pa zlahka opravim nakup. Tudi v konzumu na Hrvaškem sem ga zlahka.
Prodali so ga lastniki. Nismo ga prodali Slovenci. Vsaj jaz nisem bil lastnik. Tako da mene prodaja prav nič ne moti.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Police so kr prazne. Imajo pa tudi zelo majhne zaloge vsega. Če bo hotel 3 pakete kakšnega soka naenkrat vzet, bi bil že problem. (npr. če hočeš ponucat pike).
seveda so police prazne če jim je skladišče zgorelo.

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Čisto odvisno od prodajalne. Našo so lansko leto prenovili in so imeli polom od izbire. Ampak je so bile prodajalke prijazne in so mi kakšno stvar tudi naročile - pač naročajo glede na povpraševanje. Sedaj so se pa poslabšali. V Mercator sem hodila po izdelke, ki jih kak Lidl ni imel. Sedaj je že skoraj isto ((%&/, sami Mercator generiki.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
Seveda nimajo, ker hočjo porint notri Dukat. To je bilo za pričakovat, sam nekateri pri nas so si pred prodajo zatiskal oči in nabijal in še nabijajo, kok dobrega nam bo prinesla divja privatizacija (beri za vsako ceno, magar zastoonj). Naj teli vrli ekonomistki iz EFLJ povedo, kok je to dobro in oh in sploh.
Kle kjer vsak dan kupujem malco je več ko pol delikatese že od PIKa. Ni slaba roba, samo zase vem, da to robo kupujem samo na Hrvaškem, pri nas nej si jo nekam vtaknejo.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
ter zmeraj vrsto na blagajni, tudi če je samo en pred tabo, ker morajo zaposleni zaradi dolgčasa klepetati med sabo.

To je pri nas isto problem 5 trgovk dela v trgovini pa imaš vrsto na salami, vrsto na kruhu pa vrsto čez pol trgovine na blagajni. One pa vse v skadišču. In vedno isto že leta in leta. Kar je najhuje, da jih nič ne izuči. Kupci se derejo na njih naj se malo organizirajo pa ne jebejo nič......

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Jaz. Ker sem se dobesedno prenažrl Lidlovih in Hoferjevih delikatesnih izdelkov. Eno te isto, vse polno solitra, nobenega pametnega izbora.
Kar dejansko zamerim Hofru in Lidlu je dejansko majhen izbor stalnega asortimana... Pa ne moreš ti večine izdelkov prodajati 1x-2x na leto ko je posebna akcija...
Ima pa Lidel največkrat lepo in sveže sadje (zelenjave ne kupujem v trgovinah), pa sveže pekovske izdelke iz dopeke in seveda sladolede.
Hofer tu caplja za njim, ima pa boljšo mleto kavo za turško kavo, boljše radlerje v steklenicah (avstrijske). Potem se neha.
V Mercatorju pa jemljemo rezano delikateso, sire, alkoholne pijače (-20%
smile-1.gif
) pa seveda malice (pečeno meso, pice...) kar diskontarja
nimata.
Pa ko že naštevam, pa vem da ne paše sem... Tuš je v Šk. Loki na Grencu zaprl zato, ker že kar nekaj časa ni poravnaval najemnine in ga je lastnik stavbe postavil pred dejstvo. Je pa TUŠu z odprtjem SPARa v Škofji Loki drastično padel promet, medtem ko z prisotnostjo LIDL/Hoferja ne. Pa se zamislite zakaj.
Info so pa od zaposlene v sedaj zaprtem TUŠu.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Seveda nimajo, ker hočjo porint notri Dukat. To je bilo za pričakovat, sam nekateri pri nas so si pred prodajo zatiskal oči in nabijal in še nabijajo, kok dobrega nam bo prinesla divja privatizacija (beri za vsako ceno, magar zastoonj). Naj teli vrli ekonomistki iz EFLJ povedo, kok je to dobro in oh in sploh.
Kle kjer vsak dan kupujem malco je več ko pol delikatese že od PIKa. Ni slaba roba, samo zase vem, da to robo kupujem samo na Hrvaškem, pri nas nej si jo nekam vtaknejo.

Kakšne točno koristi naj bi imel Agrokor od porivanja Dukat izdelkov?

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Activia jogurtov. Prodajalka rekla, da so jim zaprli šifre in ne morejo naročit.

Ve kdo še za kak izdelek, ki ga ni več? (verjetno jih je kar nekaj).
Zakaj je to sedaj težava? A je Mercator edini, ki je te jogurte prodajal?

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Včasih znajo tudi pozitivno presenetiti...recimo njihova Bolognese omaga za testenine je res odlična,ena izmed najboljših,kar sem jih preizkusil (recimo iz Leclerca je malo cenejša,ampak čisti poden,tudi iz Hofra ni kaj dosti boljša). Ukinili so 200 gr. pakiranje v konzervi,sedaj prodajajo isto zadevo v steklenem kozarcu,340 gr.,in to po skoraj isti ceni,torej jo dobiš precej več kot prej! Proizvajalec je slovenski,Mesnine Dežele Kranjske.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Kaj, sej pa je normalno da bo kupec delal po svoje,zdaj če je tujec bo pač filal svoje. Če je kdo mislil da bo med in mleko, je pač naivčina. Sicer pa če naši niso bili sposobni furat mercatorja tako kot se zagre, se gapač proda. Bo tujec pokazal kako pa kaj. Epsko.