Menjava telefonske

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Menjava stevilke te bo kostala 9,81€ >> http://www.mobitel.si/ceniki/info/ostale-storitve.aspx

20100528-fjhun3kt5h42jb15qh9xxa7kqf.jpg

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
In zakaj bi menjal stevilko? Vecina uporabnikov nikoli nima potrebe po menjavi stevilke ... In dela je kar nekaj s tem... operater ni garazna firma, kjer bi poklical in rekel: "Francl, dej mi tam v racunalniku spremeni stevilko"
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma sploh se negre za 9€, ampak pač da ti gre operater nekak na roko, pa ti menja stevilko, recimo
navedeš vzrok "upokojitev" in da te stranke več ne klicarijo, menjaš telefonsko, nenazadnje kasirajo
lepe lepe dnarce ker prodajajo minute.

Glupo se mi zdi, telefona mam med 60 in 70€, ne zamujam nikoli, odklopit mi je ni blo treba,
vse obveznosti poravnane isti teden ko dobim položnico, oni pa mi nebi ene take storitve opravili brezplačno...

Za gesto se gre, isto glupo mi bi blo dat 5 al pa 50 evrov za menjavo...

Finta je, da za teh 9€ lahko zgubijo naročnika. Itak menjavaš telefonsko, pa še operaterja, sploh pri cenah
aparatov je prešaltat na simobil pametna ideja.

Kok pa simobil kasira za menjavo?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
Ampak ti pa si balkanc.

Dva razloga zakaj:
- stevilka ki si jo prej uporabljal mora v mirovanje in stevilski prostor je omojen
- hitro bi se nasel kak abuser ki bi jih menjal vsak dan

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ampak ti pa si balkanc.

Dva razloga zakaj:
- stevilka ki si jo prej uporabljal mora v mirovanje in stevilski prostor je omojen

Številka gre v mirovanje in zasede prostor številke ki do sedaj ni bila zasedena, switch.

Abuserjev nebi bilo dost;
- na en aneks ena menjava (al pa 1x na 3 leta recimo)
- brezplačna PRVA menjava
- tehten razlog (upokojitev,..)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Aja...preden vprasas se za ostale (sicer imajo ta podatek vsi operaterji javno dostopen... potrebujes le dostop do interneta, racunalnik in malo je treba glavo uporabit
smile-1.gif
) ...

Tusmobil menjavo zaracuna 10,00 €, Debitel pa 10,50 € ...
grims-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ampak ti pa si balkanc.

Dva razloga zakaj:

Številka gre v mirovanje in zasede prostor številke ki do sedaj ni bila zasedena, switch.

Abuserjev nebi bilo dost;
- na en aneks ena menjava (al pa 1x na 3 leta recimo)
- brezplačna PRVA menjava
- tehten razlog (upokojitev,..)

Ni switch... tvoje stevilke nekaj casa ne morejo dati v uporabo... Ce jo ti menjas, imas za to tehten razlog... in zato je ta rok verjetno se celo daljsi od pol leta... predvsem, da bi se izgonili temu, da bo novi lastnik prvic vtaknil kartico in ga bodo ze klicali kaksni tvoji "prijatelji"
smile-1.gif
...

Sicer pa... sem preprican, da se da zmenit tudi za brezplacno menjavo... ampak ne na tak nacin, kot ga imas ti (da pizdis za vsako stvar) ... Pac zadevo lahko naredis, zato sodi v cenik ... Sem pa preprican, da je tega tako malo, da se jim niti ne splaca komplicirat z raznimi pogoji, ki jih ti navajas
bonk.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
V starih cajtih bi moral prodat ledvico za menjavo telefonske številke, sedaj pa ti par fičnikov ni OK?
Če ti je 10 EUR preveč, pač obdržiš staro številko. Ti kdo brani obdržat?
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
In zakaj bi menjal operaterja? Tudi tukaj ne bos prisel skozi brezplacno ...
hysterical-1.gif

Ja izklopim številko 1. in poknem simko v predal, in par mesecev do konca obdobja plačujem samo naročnino tistih par €,
grem k novemu operaterju, podpišem zadevo in mi še dajo nov mobitel za male pare.

Škoda se mi pač zdi folku kasirat 9€, če je nekdo reden plačnik in nikol ne zamuja pa mu nebi ene uslugice naredli.
Za gesto se gre, j*beš 9€... Pri avtohiši kupiš avto in še ti kak servis vržajo đabe, tu pa mi enkrat na 10 let nemorejo
usluge naredit...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ja izklopim številko 1. in poknem simko v predal, in par mesecev do konca obdobja plačujem samo naročnino tistih par €,
grem k novemu operaterju, podpišem zadevo in mi še dajo nov mobitel za male pare.

Škoda se mi pač zdi folku kasirat 9€, če je nekdo reden plačnik in nikol ne zamuja pa mu nebi ene uslugice naredli.
Za gesto se gre, j*beš 9€... Pri avtohiši kupiš avto in še ti kak servis vržajo đabe, tu pa mi enkrat na 10 let nemorejo
usluge naredit...

In placujes se nekaj mesecev narocnino po npr. 5€ ... pa pri novem operaterju spet placas prikljucnino ene 10€ ... in si v parih mesecih zapravil 30€ samo zato, ker se ti zdi trapasto placati nekaj za storitev, ki je v ceniku?
hysterical-1.gif
...

Pri avtohisi pa tudi tisti servis, ki ti ga "kao2 brezplcano naredijo placas... bodi brez skrbi... Ko bos za mobilno telefonijo dal toliko denarja, kot ga pustis na servisu, ti bodo tudi teh 9€ senkali... Sicer pa sem preprican, da avtoservis NIKJER v ceniku nima napisano, da ti sem in tja castijo kaksen servis
rolleyes-1.gif