Menjava puščice z avtomobilom ali čolnom no končno

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Mi je uspelo in mogoče bo prišlo še komu prav.

Potegnil sem si dol tazadnjo verzijo 4.10.60 za Symbian seveda. v Garmin mapi ustvaril pod mapo Vehicle

:\garmin\vehicle

v mapo vehicle prekopiral datoteke minivan in boat odzipano seveda.

nato restartaš telefon, poženeš GM XT greš v meni nastavitve-vehicle in izbereš željeno vozilo.

P.S. sem uredil!!!

Nazadnje urejeno:

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Zdravo

A ta zadeva deluje tudi na PDA napravah, nekaj sem probal pa ni šlo, dal sem mapo na kartico in na dlančnik?

Če ma kdo idejo..

LP BU

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Kje je ta nastavitev, ker je jaz ne najdem? Je mogoče krivo to, da sem v mapo vechile odpakiral kar vsa vozila?

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Dela na N6110. Samo grafika je bolj makadamska. Cela ikona je v črnem polju, ki zaseda prostor na ekranu. Popolnoma neuporabno.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Kupi si boljši telefon meni na N95 dela bp in zelo lepo poveže se bolje z sateliti ne zgublja povezave pod večjimi viadukti itd, itd....

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Kao da je N95 pa ne vem kako hud telefon
smile-1.gif

Če gremo tako .... Zakaj si ne bi potem kupil kar "tabolšega" nuvija pa je zmaga popolna.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Kupi si boljši telefon meni na N95 dela bp in zelo lepo poveže se bolje z sateliti ne zgublja povezave pod večjimi viadukti itd, itd....

Me zanima, koliko je po tvoje N95 boljša od N6110, če govorimo o navigaciji na teh dveh aparatih. Pri mojih testiranjih navigacije, se je N6110 izkazala precej bolje. Prej dobi fix, bolj občutljiv sprejemnik. Vse to zaradi konstrukcije aparata. Res pa je, da ni šminkerski telefon.

Nazadnje urejeno:

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Glej jst ne govorim o navigaciji temveč o sposobnosti predvajanja očitno če maš makedamsko grafiko ni kriv garminXT temveč HW aparata jasno.

Ja za onega od prej pa N95 ni biser med telefoni zaenkrat pa na njem vse lepo dela.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
aja pa še nekaj danes sem naložil zadevo na N81 in nokia navigator in na obeh dela BP samo toliko.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik leni pravi:
smile-1.gif

Če gremo tako .... Zakaj si ne bi potem kupil kar "tabolšega" nuvija pa je zmaga popolna.

te pa vtakni sim v nuvija pa telefoniraj razlike pa očitno v navigaciji ni nobene. Nisem pristaš te navlake v avtomobilu telefon pa opravi dokaj solidno funkcijo naprave all in one in to mi bolj paše. Enim paše nuvi naj ga majo. Bulit v ekran pa itak nimam časa med vožnjo navigacijo bolj poslušam. Drugače mam pa tolk teh gadgetov da bi jih vse povesu mi pa ni. Jih ti prodam mam zalogo.
cool-1.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Citat:
Uporabnik leni pravi:
smile-1.gif

te pa vtakni sim v nuvija pa telefoniraj razlike pa očitno v navigaciji ni nobene. Nisem pristaš te navlake v avtomobilu telefon pa opravi dokaj solidno funkcijo naprave all in one in to mi bolj paše. Enim paše nuvi naj ga majo. Bulit v ekran pa itak nimam časa med vožnjo navigacijo bolj poslušam. Drugače mam pa tolk teh gadgetov da bi jih vse povesu mi pa ni. Jih ti prodam mam zalogo.
cool-1.gif

A pa si ti prebral svoj post pred tem... Govoriš' da je naprava preslaba in naj kupi boljšo da bo NAVIGACIJA uredu delala, sedaj pa mešaš zraven še telefon pa sim pa kaj te jaz vem.... Jaz uporabljam dlančnik in imam na njem vse kar rabim zato hvala za tvojo ponudbo, ampak ne moreš človeka takole potolčt da si nej neki boljšga kupi za to ker si ti pač žešči frajer z N95.
Skratka govoril si o navigaciji in ne o čem drugem in tudi z nuvijem se da telefonirat če imaš le telefon z BT v žepu. Pa da ne boš mislil nisem neki pristaš Garmina, zame je še vedno Igo zakon navigacija... aja ta pa ne dela na N95.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ok oprosti ker nisi razumel kaj sem mislil povedat, ampak ni važno oprosti tudi ti, ki imaš makedamsko grafiko nisem mislil te potolči.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Nisem ti nič zameril. Mi je bilo takoj jasno, da ne veš kaj je to makadam grafika (to povprašaj koga, ki se z računalniki ukvarja več kot dvajset let, omeni mu herkules), pa tudi ne poznaš aparata, ki sem ga omenjal v povezavi z makadam grafiko. In ni problem v aparatu, temveč v garminovih vozilih, oz. o prikazovanju le-teh.

Pa še en prijateljski in dobronameren nasvet: Pokaži malo več spoštovanja do slovenskega jezika.

Edit: pa še 5* dobiš od mene, ker si se lepo kulturno opravičil

Nazadnje urejeno: