Menjava poslovalnice

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Zanima me ali kdo ve če me vodja poslovalnice lahko zavrne ker bi prenesel k njim svoj račun iz iste banke.

V mojo poslovalnico je uletela nova "šefica" pa mi gre na organ
uf-1.gif

Katero SKB poslovalnico mi priporočate?

V SKB BTC sm se mislu preselt
cool-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Zanima me ali kdo ve če me vodja poslovalnice lahko zavrne ker bi prenesel k njim svoj račun iz iste banke.

V mojo poslovalnico je uletela nova "šefica" pa mi gre na organ
uf-1.gif

Katero SKB poslovalnico mi priporočate?

V SKB BTC sm se mislu preselt
cool-1.gif

Ko sem jaz menjal SKB poslovalnico (center Ajdovščina Ljubljana -> BTC), je bila cela procedura, saj imajo interno konkurenco. Ko sem potreboval stanovanjski kredit, se mi je poslovalnica v BTC zamerila. Neprofesionalen, podcenjevalen odnos. Šel sem h BKS Bank, kjer so zadeve precej drugačne.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.589
8
38
ti lahko banko zamenjaš tudi če imaš kredit, preneš ga na novo banko.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Kolega ima poslovni račun v SKB Btc pa nima problemov, je pa res da ima dobro bilanco pa je zaradi tega tako
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik TMJ pravi:

Ne vem če bi drugje odobril kar sm pred leti dobil na SKB-ju
cry12bpy.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.401
4.972
113
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Kolega ima poslovni račun v SKB Btc pa nima problemov, je pa res da ima dobro bilanco pa je zaradi tega tako
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik TMJ pravi:

Ne vem če bi drugje odobril kar sm pred leti dobil na SKB-ju
cry12bpy.gif

SKB Vič - InterSpar zelo zadovoljen
cheer.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Če bi ti kdorkoli kompliciral a ni to zadosten znak, da zamenjaš banko? Pri vsaki banki se da dogovoriti za ugodne pogoje v primeru, da seliš poslovanje k njim. Malo se pozanimaj naokoli.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Z istim računom ne moreš menjat poslovalnice. Lahko odpreš drug račun v drugi poslovalnici in tega zapreš. Ne vem pa kaj točno to potegne za sabo s kreditom

drgač je pa v centru na ajdovščini en tipson full ok, se res potrudi za svoje stranke.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kako ne moreš menjat poslovalnice? Izpolni se papir v katerem se opredeliš katera je tvoja matična poslovalnica in to je to. Tako je bilo v mojem primeru, je pa res, da nisem na SKB-ju.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
In? Kaj ima to veze z opravljanjem posla? Jaz sem vedno še vse uredil na poslovalnici, ki ni moja matična. Če imate pa zategnjene in banke z neumnim sistemom pa le uživajte naprej, predvsem pa plačujte.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.589
8
38
pač zamenja bančni račun. Kredit je zaveden tako na drugem bančnem računu.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Z istim računom ne moreš menjat poslovalnice. Lahko odpreš drug račun v drugi poslovalnici in tega zapreš. Ne vem pa kaj točno to potegne za sabo s kreditom

drgač je pa v centru na ajdovščini en tipson full ok, se res potrudi za svoje stranke.

Že zdej mam 35km do poslovalnice, nam šu zdj do Ajdovščine
cry12bpy.gif

EDIT: A si mislla Ajdovščino v cenrtu LJ al Ajdovščino na Primorskem
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
KSZ.

Zakaj sploh rabite hodit na banko? In česa ne moreš narediti v (ne)matični poslovalnici?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.181
3.643
113
Marlbor
Meni tudi to ni jasno. Ker na banko pa še res v glavnem hodijo samo penzionisti po penzijo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pa podpisovati pogodbo za izjemen limit, ki ga zadnje dve leti ne moreš več urediti po internetu.