Elektro pravi: stevec menjamo na 12 let. Ali to pomeni, da dobis nov stevec ali samo drugega, ki je lahko rabljen in preverjen.
žCitat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Elektro pravi: stevec menjamo na 12 let. Ali to pomeni, da dobis nov stevec ali samo drugega, ki je lahko rabljen in preverjen.
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
žCitat:
ali je menjava stevca s strabni elektro extra placljiva?
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Lahko dobiš še bolj starega.
Za menjavo ne plačaš nič.
Citat:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Clovek bi pricakoval da dobis novega, digitalnega, ne pa letnik 96 z 40k kwh.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Clovek bi pricakoval da dobis novega, digitalnega, ne pa letnik 96 z 40k kwh.
elektro se trudi menjati čim več v digitalne... Poraba z njimi kar naenkrat "poskoči" za precej opazen procent, ker so bolj natančni in računajo porabo iz toka in napetosti.
Tako da če imaš analognega si na boljšem
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce me ni doma, ne morejo menjat. Stevec je v zakljenjeni hisi. Zato so mi pred meseci tudi pustili obvestilo.
Cel teden jih pa ne mislim cakat doma.. Razen ce mi placajo njihovo urno postavko.
prednost je tudi, da ti ne bo več treba klicat, čakati in plačevati za menjavo glavne varovalke, če ti števec vrže ven. Vključiš ga nazaj sam preko tipke.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Sedaj so tudi nam namontirali digitalca
prednosti
-naj bi sam javljal stanje pa še ne dela
Slabosti
- če zmenjaš glavne varovalke z močnejšimi ga boli k.... ker ima nastavljeno priključno moč in bo ven vrgel
- če ne boš plačal t lahko z klikom na računulnik izklopijo iz omrežja ( ne pomaga več pes in skrivanjeda te ni doma)
-