Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zanima me, kaj se zgodi v avtomatskem menjalniku in kako vpliva nanj, ce med voznjo na polno zaviramo?
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Mislim da da menjalnik ima varovalo, kateri odmakne sklopko v pripravljenost v takih primerih, kot če bi čakal na zeleno luč smaforja.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če bi dal v P ali pa še bolje v R bi polomil menjalnik. če pa samo zaviraš na polno se pa nima kaj zgodit...
Citat:
lahko lahkosam dost vztrajn morš bit
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
če bi dal v P ali pa še bolje v R bi polomil menjalnik. če pa samo zaviraš na polno se pa nima kaj zgodit...
Jaz mislim, da ima varovalo, da niti ne mores dati v P ali R med voznjo ...
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
+ in - sta pri meni vezana elektronsko na manjalnik, zato včasih ne pusti v nižjo, če je preveč obratov oz v višjo če so obrati premajhni. P R N D pa je na menjalnik vezano mehansko, zato mislim da v primeru če gre ročica v P gre tudi menjalnik.
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Denis vpraša nekaj in že prvi mu odgovori nekaj tretjega. Nato pa se začnete skoraj vsi pogovarjati o tretji temi, ki z vprašanjem nima veze. Ste pismeni?
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Denis vpraša nekaj in že prvi mu odgovori nekaj tretjega. Nato pa se začnete skoraj vsi pogovarjati o tretji temi, ki z vprašanjem nima veze. Ste pismeni?