Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ko sem lansko leto želel nabaviti to okovje, sem ugotovil, da obstaja veliko različnih vrst in da v večini med seboj niso zamenljivi.
kakor da bi vsak proizvajalec 'izumil' svoj način pritrditve in izvedbe tega dela.
Dve ali tri vrste pa sem našel v Bauhausu, na oddelku kopalnic, seveda nobeden ni bil pravi.
Na koncu sem kupil novo desko...
Priporočam novo desko, vsakih nekaj (deset?) let jo je itak dobro zamenjati, sploh če je še lesena.
Merkur, npr., ima plastične deske, ki jih ni mogoče "zaloputniti" oz. spustiti prehitro, ker imajo mehanizem, ki to preprečuje, in so obenem tudi med najcenejšimi. Sam sem bil nad njo prav navdušen, priporočam
mehanizmi so pri vseh deskah ki jih kupiš
če ima desko za na odpad ,jo pač vrže tja in kupi novo pa je stvar zaključena
mrzla -topla deska je pa tako ,kupiš desko ki je ogrevana -stvar rešena
Problem je ko imaš original desko (brandname cena 50€+) ki točno nalega na školjko in ta navadno poči pri okovju, druge pa po npr. 8 letih ne dobiš nikjer več.
Pa recimo da imaš takih školjk več.
Svetovano mi je, da je v tem primeru najbolje dobit okovje in mizarja ki ti naredi to po meri.
Citat: Uporabnik gig pravi:
Problem je ko imaš original desko (brandname cena 50€+) ki točno nalega na školjko in ta navadno poči pri okovju, druge pa po npr. 8 letih ne dobiš nikjer več.
Pa recimo da imaš takih školjk več.
Svetovano mi je, da je v tem primeru najbolje dobit okovje in mizarja ki ti naredi to po meri.
Naša deska je sicer mlajša, amapk kolikor sem gledal, ne bi nič profitiral, če bi kupil drugo, ker so tile mehanizmi vsi bolj tako. Pa še dizajn obstoječe mi je lep.
Tako pa sem v Baumaksu dobil za 5 € 2 kosa tistega dela, ki se prišraufa na školjko in je zadeva super. Dela 5 minut, pa še en kos v rezervi
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.