MEGUIARS SLOVENIA online trgovina, J*BEM JIM

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Stvar je taka. 11.7.2008 sem iz MEGUIARS SLOVENIA online trgovine naročil 3 artikle v vrednosti ~50eur. Za način predplačila sem izbral predračun in nato še isti dan nakazal na njihov račun, imam tudi potrdilo.

Čakal sem 2 tedna, a po pošti ni prišlo ničesar. Nato sem začel klicati na njihovo telefonsko, navedeno v rubriki kontakt (031 660 710), a številka je vedno nedosegljiva. Poslal sem jim mail, nato pa še v telefonskem imeniku poiskal to podjetje ter klical na 2 "domači" številki, a oglasil se ni nihče. Ne morem jih kontaktirat nikakor, probavam že par dni. Edino še faksa jim nisem poslal
smile-1.gif

Kaj naj storim? Je že kdo imel izkušnje s temi kurci? Kar direkt na urad za varstvo potrošnikov?
grin1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ja, sem že iskal tako, in potem našel tisti 2 številki, na kateri se nihče ne oglasi.

Ko vsaj ne bi bili tako daleč, bi jih šel osebno obiskat..
10.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kakega Mariborčana ziher poznaš, kak forumaš mogoče, pa naj se malo okoli trgovine zapelje, da preveri, če so še živi.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Škoda, da malcoma ni
grin1.gif

No, saj sem že v začetnem postu vprašal, če ima kdo kakšne izkušnje s to trgovino, če jo kdo pozna itd..

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
veš kaj je....ker je zaposlenih XY oseb....

sona dopustu...takod aso 'nedosegljivi'

Malo še počakaj da pride (-jo) z dopusta. Pa boš dobil robo.

sicer pa...
evil.gif
plačal si že, torej so lahko odšli na dopust

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
skoraj 100 %.

To sta kvečjemu 2 zaposlena (Polirata avte, ter sočasno še preprodajeta robo) ki sta na kolektivcu.

to gre bolj po domače.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Imaš insajderske informacije ali zgolj sklepaš iz imena podjetja?

edit: pisal mi je tudi en uporabnik foruma na PM in opisal podobno izkušnjo, kot jo imam jaz (ne da se jih dobit na telefon), v njegovem primeru pa je bilo to decembra..

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
ne poznam njih.

sklepam oz. se m zdi logično. Podobna 'polirnica' je v Lj - trzin, kjer tudi lahko kupiš kako robo. Pa grem stavit če greš zdaj k njim bo megla - nikjer nobenega. Zaprejo in kjuzo.
Ko pridejo nazaj bojo pa spet začeli brcat.
Verjetno ob naročilu niso imeli robe, zdaj so na dopustu...ko se bojo privlekli nazaj bojo pa začeli delat kaj v tej smeri da 'poravnajo' kar so dolžni strankam,.

Počakaj do ponedeljka.,...pa takrat pokliči oz. skušaj koga priklicat.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
jaz sem meu podobno situacijo, sam men so se vsaj javlal oz. sm moral klicat z drugih številk, ker sicer je blo nedosegljivo, no preteklo je pol leta, pokličem in jim mirno povem, da sem zadevo predal naprej odvetniku in ne boste verjeli, isti dan je bil dnar nazaj nakazan! v kolikor jih ne dobiš, se obrni na urad za varstvo potrošnika, naprej pa k odvetniku.

http://www.pro-car.si/

tole je pa podjetje o katerem sem govoril.

sebenc

Zelenc'
6. sep 2007
21
0
1
Sem letos spomladi naroučil preko njihove spleten trgovine.Po 14 dneh sem jih prvič poklical, kaj se grejo, pa so obljubil da pošljejo. No klical sem jih potem še dvakrat, pa niso nič poslal, tako da sem jim preko maila razveljavil naročilo. No nato sem se obrnil na e-bay in sem iz Nemčije dobil vse v roku enega tedna in še ceneje. Če mene prašaš, ne boš nikoli vidu te robe katero si naročil, pač niso resni.
lp.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Aha, vidim, da nima nihče dobrih izkušenj s temi kekci, kako presenetljivo
rolleyes-1.gif

Jah nič, sem se odločil, da jim pošljem priporočeno pismo, priložil bom kopijo predračuna in potrdilo o nakazilu ter v določenem času zahteval naročeno robo ali pa povračilo denarja, v nasprotnem primeru pa predam zadevo na urad oz. tržno inšpekcijo. Roko na srce, s slednjim se mi RES ne da ukvarjat zaradi tistih 50eur, ampak jebiga, bil sem že dostikrat nategnjen in jebat se ne pustim več. Če se že grejo neko podjetje oz. prodajo, potem naj se vsaj oglašajo na telefon ali pa napišejo obvestilo o dopustu itd. Banda hudičeva
tongue-1.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
jaz sem meu podobno situacijo, sam men so se vsaj javlal oz. sm moral klicat z drugih številk, ker sicer je blo nedosegljivo, no preteklo je pol leta, pokličem in jim mirno povem, da sem zadevo predal naprej odvetniku in ne boste verjeli, isti dan je bil dnar nazaj nakazan! v kolikor jih ne dobiš, se obrni na urad za varstvo potrošnika, naprej pa k odvetniku.

http://www.pro-car.si/

tole je pa podjetje o katerem sem govoril.

še enkrat se opravičlujem za nevšečnosti pri tebi...
redface-1.gif

učasih se res zatakne...

Nazadnje urejeno:

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
jah le kaj nemci nas jebajo
tongue-1.gif

tko kot so bli včasih super so zdaj živ poraz...
recimo JOM..in FK
naročim vzratno ogledalo...verjemi ali ne....čez eno leto ( 1 leto doooh ) me pokličejo da so zdej dobil na zalogo

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
A ti si Jure?
grin1.gif

Mah sej ni pene, sam bad mi je ker izdelka nism dubu, zamenju sem vmes dva avta, mislm....
rolleyes-1.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
ma sej men je full bad...ker učasih so nemci prov K*****
resno včasih te po enem letu pokličejo da je stvar prišla na zalogo...
aja da nebo pomote..preden rečem stranki(tebi) da je stvar na zalogi gor pokličem in vprašam za stanje) samo včasih se naredi da med našim naročilom in njihovim pakiranjem....že nekdo drug dobi robo...pol smo pa mi v rit