Ok, stvar je taka: omenjeno vozilo, črne barve, oblika s prisekano ritjo, faceliftam model, Dynamic paket opreme, registriran do 11/2012, nič posebno ohranjen, nikoli zaleten, vedno obtolčen na parkiriščih, tehnično vse delujoče in brezhibno, servisirano, z vsemi gumami in feltnami, se prodaja.
Zadnji "lastnik" je moja žena, predhodni lastnik sem bil jaz osebno, prvi lastnik pa samo na papirju delavec iz naše najbolj znane tovarne avtomobilov in je z njim prevozil prve 3 km iz salona do mojega stanovanja. Skupaj trenutno prevoženih 133000km.
Če se vam da, pokličite na 041 25 26 80, ime ji je Estera. Možna menjava za Mini Cooper S, z full opremo ( to hoče, pa naj kdo razume, jaz namreč ne ).
Aja, pravi, da ga pod 5000E ne da.
thnx
lp
Zadnji "lastnik" je moja žena, predhodni lastnik sem bil jaz osebno, prvi lastnik pa samo na papirju delavec iz naše najbolj znane tovarne avtomobilov in je z njim prevozil prve 3 km iz salona do mojega stanovanja. Skupaj trenutno prevoženih 133000km.
Če se vam da, pokličite na 041 25 26 80, ime ji je Estera. Možna menjava za Mini Cooper S, z full opremo ( to hoče, pa naj kdo razume, jaz namreč ne ).
Aja, pravi, da ga pod 5000E ne da.
thnx
lp
Nazadnje urejeno: