Mega rum-kokos krogle

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zadnje dni sem ponovno zasledil reklamo za velike rum-kokos krogle istega proizvajalca (Casali), ampak v trgovinah jih ne najdem nikjer, prav tako pa tudi trgovke ne vejo nic o tem, razen da je kaksna tudi sama videla reklamo.

Je kdo ze nasel to v kaksni trgovini in ce, v kateri ? V Mercatorjih in Muellerjih jih ni
confused-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.655
113
Kaj ti bi da eno pregrizneš in da si pijan
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kamele0N , Skorpy, jaz sem jih videl samo v reklami, v trgovinah me pa debelo gledajo ko vprasam zanje. V kaj so pakirane ne bi vedel, ugibal sem pa, da so v enakih vrec(k)ah kot njihove klasicne kroglice, samo da jih je pac manj da pridejo do enake mase. Rad bi jih zato, ker jih pac lahko in ker se mi iz kdovekaksnega razloga zdijo stvari, ki so bistveno prevelike glede na normalno velikost, zdijo zabavne - vem, prismodarija, a tak pac sem
smile-1.gif
Vsaj ena firma se lahko pohvali, da je njihova reklama delovala name, a kaj jim to pomaga, ce jih pa potem taka trgovina kot je Meckator nima naprodaj ?

Tado: a govoriva o isti stvari ? Jaz ne rabim velike vrecke s kroglicami normalne velikosti, ampak velike rum krogle (na reklami so videti se enkrat vecje kot normalne). Ce jih ima Tus, se bom enkrat ustavil tam samo zaradi teh kugel ...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Kamele0N , Skorpy, jaz sem jih videl samo v reklami, v trgovinah me pa debelo gledajo ko vprasam zanje. V kaj so pakirane ne bi vedel, ugibal sem pa, da so v enakih vrec(k)ah kot njihove klasicne kroglice, samo da jih je pac manj da pridejo do enake mase. Rad bi jih zato, ker jih pac lahko in ker se mi iz kdovekaksnega razloga zdijo stvari, ki so bistveno prevelike glede na normalno velikost, zdijo zabavne - vem, prismodarija, a tak pac sem
smile-1.gif
Vsaj ena firma se lahko pohvali, da je njihova reklama delovala name, a kaj jim to pomaga, ce jih pa potem taka trgovina kot je Meckator nima naprodaj ?

Tado: a govoriva o isti stvari ? Jaz ne rabim velike vrecke s kroglicami normalne velikosti, ampak velike rum krogle (na reklami so videti se enkrat vecje kot normalne). Ce jih ima Tus, se bom enkrat ustavil tam samo zaradi teh kugel ...

Upam da misliva na isto, ali je to tole http://www.manner.com/si/index.php?idp=566&hxpage , ker tole imamo. Upam da nisem falil.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Mislim, da je to tisto, torej moram iskati skatlo
smile-1.gif
Imamo en Tus market dokaj blizu, bom skocil tja ob priliki.

Morda ves ce obstajajo tudi v vreckah, kar bi bilo bolj prakticno ?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
v vrečkah jih ni, jaz sem že takoj ko so prišle napalila na to škatlo
redface-1.gif
sigurno jih imaš po trgovinah, celo naš mali tuš pod blokom jih ima.

V glavnem škatla, pa vsak bonbon je še posebi zavit v papir, na škatli piše XXL, no pa kaj tok pišem, saj si dobil link do slikce
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A so ta jajcka tudi narejena po istem principu ? Ker ce so, se sprasujem koliko je ruma v njih, mora biti vsaj 0.2
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Bom se to problam, ceprav se bojim, da bo malo prevec alkohola naenkrat. Pri kuglah se porazporedi lepo enakomerno.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
OK, nasel sem XL kugle (ocitno ne obstajajo v vreckah, ampak samo v skatlah), jajck pa nisem nasel.

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Zadnje dni sem ponovno zasledil reklamo za velike rum-kokos krogle istega proizvajalca (Casali), ampak v trgovinah jih ne najdem nikjer, prav tako pa tudi trgovke ne vejo nic o tem, razen da je kaksna tudi sama videla reklamo.

Je kdo ze nasel to v kaksni trgovini in ce, v kateri ? V Mercatorjih in Muellerjih jih ni
confused-1.gif

Malce dražje, a jih vsaj imajo. Vzamem jih na Petrolu na Tržaški.