Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Joj kaka faca je pa oh in sploh. Že ko sem prviči stopil na tisti del sveta sem vedal, da je to to. Tisti pogledi, pa zrak in tisti vonj, ki naravnost vabi, da ostaneš in užiješ vse kar je okoli tebe, ko pa priskakljao še zajčice potem pa konec...vse bi naredi da bi za večno ostal
"Od l. 2000 sem v skladu z ustanovitvenim aktom direktor zavoda Srednja elektro-računalniška šola Maribor in hkrati ravnatelj dveh šol: Poklicne in strokovne šole ter Strokovne gimnazije."
Očitno je bil to do takrat le SERŠ, potem pa so naredili zavod in imajo sedaj x ravnateljev, direktorja, itd. Dijakov pa pod 1000.
Poznam ga samo kot ravnatelja... bil je ravnatelj te šole že pred 25 leti, ko sem začel gulit klopi SERŠ-a. V naslednjih 20 letih sem ga nekajkrat videl na ulici... ampak včeraj je pa povedal samo dejstva... posnetek lahko to le potrdi
sicer pa mi je čist vseeno za Ketiše... enako kot za Horvate in ostale
Na seršu je en ravnatelj (direktor) in en podravnatelj. 5 let nazaj še je bilo tak. Če še je vedno ne vem. Dva sta pa bila zato, ker je serš razdeljen na spodnji in zgornji del.
Podravnatelj v pritličju, ravnatelj nad njim, v prvem nadstropju?
Včasih je imela šola ravnatelja, eden od učiteljev je bil ob enem tudi podravnatelj. Al pa če čte, podravnatelj je tudi predaval, ponekod pa tudi ravnatelj.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.