Mazda Takeri - nova Mazda6

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Medtem ko eni delajo copy -> resize -> paste, drugi razijajo...in to v pravo smer:

To pa o njej pravi tradicionalno VW zavezniški AutoBild

Zdaj pa me napadite, DKWjevci
evil.gif

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Meni je odličen, lepa oblike, lepe linije, upam samo da bo vsaj približno tak potem tudi v serijski proizvodnji. (kar naj bi bil tako obljubljajo japonci)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Notranjost je verjetno daleč od realnega. Sicer pa so to še vedno vse slike (in videi) od koncepta. Končen avto bo sigurno 3 stopnje bolj tradicionalen od pokazanega.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Če je tole res 2012 izvedenka jim dam samo klobuk dol za realiziran projekt. Imajo jajca
smile-1.gif

Moje mnenje; vsaj dve leti prekmalu. Ciljna populacija še ni pripravljena na kaj takega.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
dober dizajn, bi imel, če neb bil novodobni japaner, v katerega nimam zaupanja.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Če je tole res 2012 izvedenka jim dam samo klobuk dol za realiziran projekt. Imajo jajca
smile-1.gif

Moje mnenje; vsaj dve leti prekmalu. Ciljna populacija še ni pripravljena na kaj takega.

Populacija ne bo hotela NIKOLI izstopat, ravno zato se recimo Lanci Thesis ni neki dobro prodajala, ker s tistim avtom bi izstopal, ker je bil drugačen od ostalih avtomobilov takrat. Jaz upam, da bodo pri Mazdi imeli jajca in dali tale avto na razpolago kupcem, edin kar ni videti ali je to za 4 ali 5 oseb, ali ima zadaj prostor za tri ali le za dva.
Kar se pa tiče notranjosti...edina "nemogoča" stvar se mi zdi tista stvar na sredini, nad menjalnikom, pa pogrešam na desni strani ventilatorje, ki jih ni tudi na levi...ali pa so kako skriti, ne vem. Drugače pa podpišem tako, da bi imel tale avto.
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.718
10.982
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
smile-1.gif

Populacija ne bo hotela NIKOLI izstopat, ravno zato se recimo Lanci Thesis ni neki dobro prodajala, ker s tistim avtom bi izstopal, ker je bil drugačen od ostalih avtomobilov takrat. Jaz upam, da bodo pri Mazdi imeli jajca in dali tale avto na razpolago kupcem, edin kar ni videti ali je to za 4 ali 5 oseb, ali ima zadaj prostor za tri ali le za dva.
Kar se pa tiče notranjosti...edina "nemogoča" stvar se mi zdi tista stvar na sredini, nad menjalnikom, pa pogrešam na desni strani ventilatorje, ki jih ni tudi na levi...ali pa so kako skriti, ne vem. Drugače pa podpišem tako, da bi imel tale avto.
smile-1.gif

Ne gre primerjat teh dveh...thesis se ni prodajal, ker je lancia, mazda pa ima več zaupanja v ljudeh, kot ena lancia. Pa eno je grd novodobni avto, drugo pa lep novodobni avto. Recimo Focus leta 99 z new edge dizajnom se je tudi lepo prodajal, čeprav je bil nek nov trikotni čudni dizajn
smile-1.gif